Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας κάλαντα: Η «Κιβωτός του Κόσμου» του έψαλλε το «Bella Ciao»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας κάλαντα: Η «Κιβωτός του Κόσμου» του έψαλλε το «Bella Ciao»

Τσίπρας κάλαντα: Τα παιδιά του επεφύλασαν μια έκπληξη. 

Τσίπρας κάλαντα: Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και ως είθιστε τα μικρά παιδιά βγαίνους στους δρόμους μόνα ή σε ομάδες και πηγαίνουν πόρτα-πόρτα για να τραγουδήσουν τα κάλαντα στον κόσμο. Ο κορονοϊός και το lockdown που έχει επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς, δεν επέτρεψε φέτος τα κάλαντα. Ωστόσο, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, είχαν την ευκαρία να ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, άκουσε τα κάλαντα από την «Κιβωτό του Κόσμου». Τα παιδιά όμως του επεφύλασαν μια έκπληξη. Εκτός από τα παραδοσιακά κάλαντα η παιδική χορωδία της τραγούδησε το Bella Ciao, αιφνιδιάζοντας τον πρώην Πρωθυπουργό. Ο κ. Τσίπρας ρώτησε με τη σειρά του τα παιδιά αν γνωρίζουν τους στίχους του «αντιφασιστικού τραγουδιού» και τους διηγήθηκε την ιστορία του αντάρτη που αποχαιρετά την αγαπημένη του, όπως περιγράφεται στο ομώνυμο τραγούδι.

Διαδικτυακά τα κάλαντα και για την Φώφη Γεννηματά

Aπό τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» άκουσε διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων και η Φώφη Γεννηματά και αντάλλαξε ευχές μαζί τους καθώς και με τον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της ανέφερε: «Φέτος τα Χριστούγεννα το μήνυμα της Αγάπης είναι παντού! Αγάπη είναι η μάχη στην πρώτη γραμμή για όσους νοσούν. Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο. Αγάπη είναι να νιώθεις ακόμα πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ μένεις μακριά για να τους προστατέψεις. Χρόνια πολλά!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις