Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Δωρεάν σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Δες τι σου ταιριάζει και ψάξε!
PLUS

Δωρεάν σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Δες τι σου ταιριάζει και ψάξε!

Δωρεάν σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Μπορείς να κάνεις ακόμη και δωρεάν δεκάδες μαθήματα στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και σεμινάρια. 

Δωρεάν σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Η περίοδος της καραντίνας και των περιορισμένων μετακινήσεων μπορεί να γίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσουμε νέες γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο ή να ξεκινήσουμε ένα νέο χόμπι. Υπάρχουν πλέον πολλά διαδικτυακά προγράμματα γι’ αυτό το σκοπό.

Μπορείς να κάνεις ακόμη και δωρεάν δεκάδες μαθήματα στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και σεμινάρια. Μια τέτοια πλατφόρμα που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα είναι το Coursera. Μάλιστα αυτή την περίοδο προσφέρει 100 δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα, έως και 31 Δεκεμβρίου 2020, πολλά από τα οποία διδάσκονται από πανεπιστήμια Ivy League, οπως το Harvard, το Yale, το Columbia κτλ, ή προσφέρονται από εταιρίες όπως η Google και η Amazon.

Μπορείς να επιλέξεις μαθήματα, να πάρεις σημειώσεις, ακόμη και πιστοποιητικό ολοκλήρωσης σπουδών. Τα μαθήματα μπορεί να είναι από μαθήματα κιθάρας έως και τομείς για τη δημόσια υγεία. Βλέπεις τι ανάγκες έχεις και επιλέγεις αυτό που σου ταιριάζει!

Κορίτσι με μπουρνούζι στο λάπτοπ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις