Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάρλα Μπρούνι γενέθλια: Πού έγραψε την ηλικία της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάρλα Μπρούνι γενέθλια: Πού έγραψε την ηλικία της

Κάρλα Μπρούνι γενέθλια: Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και ένα από τα κορυφαία μοντέλα τη δεκαετία του 90 έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Κάρλα Μπρούνι γενέθλια: Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και ένα από τα κορυφαία μοντέλα τη δεκαετίας του 90 έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Ο λόγος φυσικά για την Κάρλα Μπρούνι. Η πανέμορφη Ιταλογαλλίδα καλλονή κλείνει σήμερα τα 53 χρόνια. Με αφορμή αυτό δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία όπου έχει ζωγραφίσει τον αριθμό της ηλικίας της στον ώμο της.

Η Κάρλα Μπρούνι που μάγευε με τις μπαλάντες της γιορτάζει σήμερα και όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο χρόνος δεν την έχει επηρεάσει καθόλου. Ενώ γράφοντας την ηλικία στον ώμο της μας δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτήν.

η κάρλα μπρούνι γράφει την ηλικία της στον ώμο

Η μουσική

Μετά την επιτυχημένη της καριέρα ως μοντέλο την δεκαετία των 90s, στράφηκε το 2002 στη μουσική. Στο παρελθόν, η Κάρλα Μπρούνι ήταν διάσημη επίσης για τους έρωτές της, στους οποίους περιλαμβάνονται από φιλόσοφοι έως και σταρ της ροκ, όπως ο Μικ Τζάγκερ, ακόμη και ο Έρικ Κλάπτον. Στο πρόσωπο όμως του Νικολά Σαρκοζί γνώρισε τον μεγάλο έρωτα. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» έχει δηλώσει.

Ο γάμος με τον Σαρκοζί

Η Μπρούνι συνάντησε τον τότε φρεσκοχωρισμένο Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί τον Νοέμβριο 2007, σε ένα δείπνο. Μετά από μια σύντομη σχέση, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008. Ο γάμος αυτός ήταν ο πρώτος για την Μπρούνι και ο τρίτος για τον Σαρκοζί. Η Μπρούνι έλαβε την γαλλική υπηκοότητα λίγο καιρό αργότερα. Από τότε έχει προβεί σε αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το αν διατηρεί ακόμα την ιταλική υπηκοότητα. Σττην εκπομπή Ellen DeGeneres Show στις 28 Απριλίου 2014, επιβεβαίωσε ότι ακόμα διατηρεί την ιταλική υπηκοότητα. Πέρα από τα ιταλικά που είναι η μητρική της γλώσσα, η Μπρούνι μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Μετά τον γάμο της με τον Σαρκοζύ τον Φεβρουάριο 2008, η Μπρούνι συνέχισε να τον συνοδεύει στις επισκέψεις του στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο 2008, γεγονός που έκανε εντύπωσε στον διεθνή τύπο και στην κοινή γνώμη τόσο στην Αγγλία όσο και στην Γαλλία. Κατείχε το δικό της γραφείο και προσωπικό στην αριστερή πτέρυγα των Ηλυσίων.

Η Κάρλα Μπρούνι ποζάρει με πράσινο ζιβάγκο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις