Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρδαλιάς Κρήτη: Επιθεώρηση στο χώρο όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς Κρήτη: Επιθεώρηση στο χώρο όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια

Χαρδαλιάς Κρήτη: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέπτεται σήμερα όλα τα κέντρα αποθήκευσης εμβολίων ανά την Ελλάδα

Χαρδαλιάς Κρήτη: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέπτεται σήμερα όλα τα κέντρα αποθήκευσης εμβολίων ανά την Ελλάδα προκειμένου να διαβεβαιωθεί πως η επιχείρηση «Ελευθερία» θα κυλήσει σύμφωνα με το σχεδιασμό. Σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος  Χαρδαλιάς έφτασε στην Κρήτη, προκειμένου να επιθεωρηθούν οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφτηκε συγκεκριμένα τις κύριες εγκαταστάσεις του ΣΥΦΑΚ στην Αλικαρνασσό και ακολούθως επρόκειτο να πραγματοποιήσει έλεγχο (σε μυστική, ωστόσο, τοποθεσία) στο χώρο όπου θα μεταφερθούν τα εμβόλια. Μαζί του βρισκόταν και μικτό κλιμάκιο σωμάτων ασφαλείας. Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΦΑΚ έχει αναλάβει τόσο τη φύλαξη όσο και τη διανομή των εμβολίων. Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης έχει αναλάβει για την περιφέρεια Κρήτης την φύλαξη και διανομή των εμβολίων στα εμβολιαστικά κέντρα του νησιού. Το πόσα εμβόλια θα φτάσουν στην Κρήτη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

ο χαρδαλιάς στην κρήτη

Και στη Θεσσαλονίκη για τον ίδιο λόγο

Νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε βρεθεί, για τον ίδιο λόγο, στη Θεσσαλονίκη. Ο υφυπουργός μαζί με μικτό κλιμάκιο σωμάτων ασφαλείας, τα οποία θα επιφορτιστούν με την ασφάλειας της όλης επιχείρησης, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου θα αποθηκευτούν τα εμβόλια, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με την επίσκεψή του στην Κρήτη, επρόκειτο να είναι αρκετά σύντομη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς επρόκειτο να επισκεφτεί όλα τα κέντρα αποθήκευσης εμβολίων ανά την Ελλάδα την Τετάρτη. Μάλιστα, η επίσκεψή του στα Ιωάννινα αναβλήθηκε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ο χαρδαλιάς στην κρήτη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις