Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι να πάρω για τα Χριστούγεννα: Τα κατάλληλα δώρα για τον μπαμπά και την μαμά
PLUS

Τι να πάρω για τα Χριστούγεννα: Τα κατάλληλα δώρα για τον μπαμπά και την μαμά

Τι να πάρω για τα Χριστούγεννα: Φέτος τα δώρα μπορεί να αργήσουν να έρθουν λίγο.

Τι να πάρω για τα Χριστούγεννα: Χριστούγεννα η ομορφότερη γιορτή του χρόνου, η εποχή που όλοι θέλουμε να προσφέρουμε μοναδικά δώρα τα οποία θα χαρίσουν χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος τα δώρα μπορεί να αργήσουν να έρθουν λίγο (λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν στις ταχυμεταφορές ) και μπορεί να φετινά Χριστούγεννα να μην θυμίζουν αυτά των προηγούμενων ετών ωστόσο ο καθένας θέλει να νιώσει λίγο τη μαγεία των γιορτών και να ξεχαστεί από όλα αυτά. Και επειδή φέτος, δεν θα κάνουμε μεγάλα ρεβεγιόν αλλά θα περάσουμε μοναχικά θα προτείνουμε τι δώρα να κάνετε στον μπαμπά και στην μαμά.

χριστουγεννιάτικο δώρο

Δώρα για τη μαμά

Επειδή είναι γνωστό ότι «μάνα είναι μόνο μία» δε γίνεται τα Χριστούγεννα να μην χαρίσουμε στις  μητέρες μας δώρα που θα τα εκτιμήσουν και… θα τις κάνουν να νιώσουν ακόμη πιο υπερήφανες. Ρούχα, κοσμήματα αν θέλετε να ξοδευτείτε. Κρέμες προσώπου, μέικ-απ, προϊόντα αισθητικής είναι γενικά καλές επιλογές. Αλλιώς τα διακοσμητικά δώρα είναι μια ασφαλής επιλογή.

Δώρα για τον μπαμπά

Προτείνοντας δώρα για τις μαμάδες, δεν θα γινόταν φυσικά να αφήσουμε παραπονεμένους τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Ιδανικό δώρο θα μπορούσε να είναι ένα ρολόι, μια κολόνια, ένα καλό κοστούμι ή κάτι σχετικό με την τεχνολογία.

Δώρα εισιτήρια για παραστάσεις θεάτρου και κινηματογράφου απλά τα ξεχνάτε για την ώρα.

χριστουγεννιάτικα δώρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις