Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – μεταγραφές: Μακ ως τέλους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – μεταγραφές: Μακ ως τέλους

Μπάσκετ - μεταγραφές: Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αμερικάνο γκάρντ μέσω ανακοίνωσης

Μπάσκετμεταγραφές: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Σέλβιν Μακ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν. Μάλιστα, οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Αμερικάνο γκάρντ μέσω ανακοίνωσης τους. Θυμίζουμε, χθες ο ίδιος ο αθλητής είχε επιβεβαιώσει την είδηση μέσω των δηλώσεων του, ωστόσο πλέον πήρε και επίσημη μορφή η συμφωνία.

Ο Σέλβιν Μακ με την φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει 9.1 πόντους, 3.1 ασσίστ, 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Ενώ, στην Μπάσκετ Λιγκ έχει μέσο όρο 5.3 πόντους, 4.3 ασσίστ και 1.7 κλεψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σέλβιν Μακ έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2020/2021».

Μπάσκετ – μεταγραφές: Κόνιαρη δανεικό ο Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Κόνιαρης θα δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει ενεργό ρόλο στους “ερυθρόλευκους”. Έτσι, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Χάποελ Χολόν, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο Ισραήλ ο νεαρός γκάρντ θα συναντήσει ακόμα έναν Έλληνα, καθώς θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα και στο Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ.  Ο Κόνιαρης δεν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ενώ, την περσινή σεζόν μέτρησε 3.4 πόντους, 1.4 ασσίστ και 1.4 ριμπάουντ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως η συμφωνία είναι διάρκειας ενός μήνα, ωστόσο θα επανεξεταστεί.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις