Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – απόπειρα δωροδοκίας: Κατάθεση Καρυπίδη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – απόπειρα δωροδοκίας: Κατάθεση Καρυπίδη

Ποδόσφαιρο - απόπειρα δωροδοκίας: Στα γραφεία του τμήματος Αθλητικής Βίας της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπος του Άρη

Ποδόσφαιροαπόπειρα δωροδοκίας: Κατέθεσε ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης για την υπόθεση φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα της ομάδας του, Μάριου Σιαμπάνη πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» βρέθηκε στα γραφεία του τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Εκεί, ως εκπρόσωπος της ομάδας κατέθεσε την επίσημη θέση της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο συμβάν.

Θυμίζουμε, ο κ. Καρυπίδης κλήθηκε από τις αρχές να καταθέσει ως μάρτυρας στην εν λόγω υπόθεση. Αφού βεβαίως, είχε  πρώτα κατονομαστεί από τον τερματοφύλακα του Άρη ως το πρώτο πρόσωπο, που ενημερώθηκε σχετικά. Αναφορικά πάντα με την απόπειρα δωροδοκίας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.  Αυτό που προκύπτει από τον κύκλο της «κίτρινης» ΠΑΕ, είναι πως ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης, κατέθεσε όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Και επισημαίνουν πως δήλωσε στις αρχές όσα ακριβώς συνέβησαν.

Ποδόσφαιρο – απόπειρα δωροδοκίας: Και τώρα πόρισμα

Από το Αρη προσθέτουν πως η κατάθεση του δεν έγινε με βάση αυτά που συμφέρουν συγκεκριμένη μερίδα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το τμήμα Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης έχει στα χέρια της όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Άρη και θα τα εξετάσει. Ωστε μαζί με αυτά που έχουν καταθέσει οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι (Σιαμπάνης, Δεληζήσης, Κυριάκος, Γκαγκάτσης κλπ), να μπορέσει να λάβει μια απόφαση και να βγάλει ένα πόρισμα για την υπόθεση. Δεν αποκλείονται νέες κλήσεις για διευκρινιστικές καταθέσεις, πάντως.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις