Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – The Bachelor: Εξώδικο του Alpha στην παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Καινούργιου – The Bachelor: Εξώδικο του Alpha στην παρουσιάστρια

Καινούργιου - The Bachelor: Τι αναφέρει το εξώδικο που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τον Alpha για το Bachelor.

Καινούργιου – The Bachelor: Τους λόγους για τους οποίους η εκπομπή της δεν μπορεί εδώ και καιρό να παίζει πλάνα από το “The Bachelor” εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας στο “Ευτυχείτε”. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ήρθε εξώδικο στην εκπομπή της από τον Alpha, καθώς στις 19 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει ποιες θα ήταν οι δύο φιναλίστ. Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκε και ένα μέρος του εξωδίκου που έστειλε ο Alpha στο “Ευτυχείτε”.

“Ας πούμε τους λόγους για τους οποίους δεν παίζουμε πλάνα από το The Bachelor. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ είχα αποκαλύψει τις δύο φιναλίστ. Για αυτό τον λόγο είχαμε το εξώδικο. Μου είχαν στείλει το spoiler στα social media. Αμέσως μετά από αυτό που είπα ακολούθησε ένα εξώδικο. Ο Alpha είπε πως λέμε ψέματα και ανακρίβειες, ενώ είχαν γυριστεί τα επεισόδια. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιοι με έπαιρναν από τον Alpha τηλέφωνο και μου έλεγαν να το σπρώξω. Ο Alpha έχει στείλει παντού εξώδικα”.

Στο εξώδικο το κανάλι κατηγορεί την παρουσιάστρια για συκοφαντική δυσφήμιση μεταφέροντας ψευδής πληροφορίες και κακοπιστία, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος καμία δυσφήμιση δεν υπήρξε αφού όλες οι πληροφορίες που μετέφερε η Καινούργιου και οι συνεργάτες της ως spoiler ήταν ακριβείς και επιβεβαιώθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις