Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Πυργίδης Big Brother: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram
LIFESTYLE

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother: Το Big Brother έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής.

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother: Το Big Brother έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής. Μετά από τέσσερις μήνες εγκλεισμού στο σπίτι του ”Μεγάλου Αδερφού” στον τελικό έφτασε η Άννα-Μαρία και η Σοφία Δανέζη. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, η οποία πήρε την πρωτιά και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Δανέζη, που παρότι έφτασε στην πηγή δεν κατάφερε να πιει νερό. Την τρίτη θέση πήρε ο Δημήτρης Πυργίδης, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν μια προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι ιδιαίτερα αγαπητή, δεν συμμετείχε σε κόντρες, ωστόσο λίγο πριν το τέλος υπήρξε ένας μεγάλος καυγάς με την Σοφία Δανέζη που τον επηρέασε. Αυτό που κρατήσαμε από εκείνον ήταν η φιλία του με τον ”Αντιδήμαρχο” και ο έντονος καυγάς που είχαν λίγο πριν αποχωρήσει ο τελευταίος.

Τέλος, ήταν αυτός που μας χάρισε ένα από τα μεγαλύτερα highlight του Big Brother όταν η Άννα-Μαρία θέλησε να του κάνει μια πλάκα γράφοντας με eyeliner πάνω στο μαγιό του «έχω μικρό πουλ@κι». Ενοχλημένος εκείνος από το αστείο της, είχε σπεύσει να της αποδείξει το αντίθετο. Και ακολούθησαν επικές στιγμές, με τον Πυργίδη να κατεβάζει το παντελόνι του, για να της δείξει τα προσόντα του κι εκείνη ουρλιάζοντας, να κρύβεται να μη δει.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του «Big Brother», ο Δημήτρης Πυργίδης ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες από τον τελικό και έγραψε: «Big Brother 2020. Το τερματίσαμε. Το ανατινάξαμε. Ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα, τα όμορφα λόγια και όλη τη στήριξη… Φιλιά πολλά. Χάοοοος».

το μήνυμα του Δημήτρη Πυργίδη μετλα το τέλος του Big Brother
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις