Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 34χρονη κορονοϊός – Βόλος: Σοκ στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

34χρονη κορονοϊός – Βόλος: Σοκ στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο

34χρονη κορονοϊός - Βόλος: Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στις κλινικές του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, κατέληξαν

34χρονη κορονοϊός – Βόλος: Στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή μία 34χρονη, η οποία που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Η άτυχη κοπέλα έδωσε πολυήμερο αγώνα, καθώς ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid-19 τις προηγούμενες εννέα ημέρες, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε αργά χθες τη νύχτα.

Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στις κλινικές του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, κατέληξαν. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 77 και 83 χρόνων. Συνολικά, από τότε που ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχουν πεθάνει 96 άτομα.

Κορονοϊός: Πένθος στη Λάρισα – Ανιψιός και θείος πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά

Θρηνεί η Λάρισα την απώλεια δύο συγγενών και πιο συγκεκριμένα θείου και ανιψιού. Αμφότεροι έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας του κορονοϊού και μάλιστα με λίγες ώρες διαφορά. Ο λόγος για τον γνωστό αρχιτέκτονα της Λάρισας, Γιώργο Γουμενόπουλο ο οποίος κατέληξε έπειτα από νοσηλεία σε ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, “χτυπημένος” από τον κορονοϊό σε ηλικία 69 ετών. Το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του ανιψιού του πέθανε και ο Κώστας Γουμενόπουλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ο Κώστας Γουμενόπουλος, θείος του Γιώργου Γουμενόπουλου, πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ και ασφαλιστής, σε ηλικία 87 ετών.

Οι κηδείες τους θα γίνουν σήμερα Δευτέρα στις 1 και 12 η ώρα το μεσημέρι αντίστοιχα στον Ι.Ν Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο.

Σημειώνεται πως χτες Κυριακή σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ καταγράφηκαν μόλις 588 νέα κρούσματα, ωστόσο η χώρα μέτρησε άλλους 70 θανάτους, όπως όμως και 515 διασωληνωμένους.

Συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα έχουν φτάσει τους 4.172.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ανέφερε σχετικά:

Ανακοινώνουμε 588 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 131072, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες. Στην Αττική καταγράφηκαν 172 νέα κρούσματα και στη Θεσσαλονίκη 100. Στην Δυτική Αττική, συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 34 νέα κρούσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις