Αθήνα

°C

Τρίτη

20

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βίκυ Καγιά: Νέα σπόντα on air
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βίκυ Καγιά: Νέα σπόντα on air

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Βίκυ Καγιά: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε με νόημα στα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στο "Ευτυχείτε"

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βίκυ Καγιά: Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με την κόντρα τους. Θυμίζουμε πως η Βίκυ Καγιά είπε για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε οτιδήποτε.

Από την πρώτη στιγμή όταν μου ανακοίνωσε το κανάλι ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και θα είναι coach η Έλενα μόνο τις αγκάλιασα και χάρηκα που είναι μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να στο πω. Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Η απάντηση της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την άλλη μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, απάντησε με νόημα: «Τις είδα τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο Ευτυχείτε. Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο. Και αυτό που φτάνει είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει και αυτός ο κύκλος και κλείνει. Δε νιώθω τίποτα. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και έχω προχωρήσει παρακάτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις