Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα εκπομπή: Αν αποδεχόμουν άλλη πρόταση θα… κινδύνευα
LIFESTYLE

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα εκπομπή: Αν αποδεχόμουν άλλη πρόταση θα… κινδύνευα

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα εκπομπή: "Πολλά ζευγάρια που παρουσίασαν μαζί εκπομπή, μετά χώρισαν. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε δοκιμαστικά" επεσήμανε.

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα εκπομπή: Μετά το φινάλε του τελικού του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τη νίκη της Άννας Μαρίας, για τη δική του εμπειρία στην παρουσίαση, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει με τη σύζυγό του, την Αντελίνα Βαρθακούρη. “Όλοι είχαμε παρατηρήσει το ρεύμα που είχε έξω η Άννα Μαρία. Είμαι περίεργος ποια θα είναι η πορεία της από εδώ και πέρα. Είδαμε τον Ντάνο που ήταν δάσκαλος σκι και τώρα είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα, ηθοποιός… Είμαι περίεργος αν και η Άννα Μαρία θα έχει παρόμοια τύχη. Ήθελα να φύγω από αυτή την εμπειρία αξιοπρεπής και θεωρώ ότι τα κατάφερα. Υπήρξαν περιπτώσεις που δέχθηκα πυρά φανατικών, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα μου λείψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κρύβω έναν… μαζοχιστή μέσα μου. Για μένα ήταν ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης”, τόνισε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, ανέφερε “Πώς θα μπορούσα να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και κάθε σαββατοκύριακο να κάνω εκπομπή με τη γυναίκα μου; Αν αποδεχόμουν άλλη τηλεοπτική πρόταση θα κινδύνευε η… σωματική μου ακεραιότητα από την Αντελίνα. Πολλά ζευγάρια που παρουσίασαν μαζί εκπομπή, μετά χώρισαν. Αλλά έχω περάσει τόσα με τη γυναίκα μου. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες στη διάθεσή μας, δεν έχουμε βρει ακόμα τίτλο για την εκπομπή. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε δοκιμαστικά κα θα δούμε πολλά άτομα για την ομάδα μας”, δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις