Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Καρολίνα Κούρκοβα παιδιά: Εντελώς γυμνή, ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καρολίνα Κούρκοβα παιδιά: Εντελώς γυμνή, ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη

Καρολίνα Κούρκοβα παιδιά: Το πρώην αγγελάκι της Victroria’s Secret, Καρολίνα Κούρκοβα, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό Glamour, με μία ολόγυμνη φωτογράφιση.

Καρολίνα Κούρκοβα παιδιά: Για τρίτη φορά μανούλα ετοιμάζεται να γίνει η εξωτική Καρολίνα Κούρκοβα. Το πρώην αγγελάκι της Victroria’s Secret ανακοίνωσε την εγκυμοσύνης της στο περιοδικό Glamour, με μία ολόγυμνη φωτογράφισή της. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η τρίτη εγκυμοσύνη της ήταν έκπληξη για εκείνη και τον σύζυγό της, Άρτσι Ντρούρι. Η 36χρονη Τσέχα καλλονή ανέφερε: «Το να μένεις έγκυος για τρίτη φορά, και ειδικά σε μια τέτοια εποχή, είναι σίγουρα μια πολύ διαφορετική εμπειρία. Πιστεύω ότι κάθε πράγμα συμβαίνει στον καιρό του. Το να μην έχουμε τον έλεγχο στα πάντα, είναι μέρος της μαγείας. Πρέπει απλά να έχουμε υπομονή, να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε».

«Όταν ήμουν έγκυος στα άλλα δύο μου παιδιά, ήμουν νεότερη. Τώρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και αυτή η χρονιά σίγουρα δίδαξε πολλά τον καθένα μας ξεχωριστά. Ήταν ένα γερό μάθημα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε πολλά πράγματα στη ζωή» τόνισε στη συνέντευξή της. Μαζί με τον Αμερικανό παραγωγό και ηθοποιό, σύζυγό της, Άρτσι Ντρούρι είναι ήδη γονείς του 5χρονου Nοά Λι και του 11χρονου Tόμπιν Τζακ.

Καρολίνα Κούρκοβα εσώρουχα μπανιέρα

Καρολίνα Κούρκοβα: Μια μοντέρνα μαμά

Η πανέμορφη Κούρκοβα, έχει δηλώσει μοντέρνα μαμά, κάτι που πήρε από τους γονείς της. “Μεγάλωσα βλέποντας τον πατέρα μου και τη μητέρα μου να καθαρίζουν το σπίτι, να μαγειρεύουν και να κάνουν δουλειές μαζί. Ό,τι έπρεπε να γίνει, το έκαναν μαζί. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το ότι τους έβλεπα να στηρίζουν τόσο πολύ ο ένας τον άλλον. Και, για τη δική μου εποχή, αυτό ήταν πολύ προχωρημένο, πολύ μοντέρνο. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν με φοβίζει τίποτα στη ζωή μου, γιατί ξέρω ότι με την αλληλοϋποστήριξη μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Έτσι, ο άντρας που θα παντρευόμουν έπρεπε, φυσικά, να έχει ομαδικό πνεύμα”, έχει πει σε συνέντευξή της.

“Πιστεύω ότι είσαι cool μαμά όταν αφήνεις τα παιδιά σου να βιώσουν πράγματα χωρίς να παρεμβαίνεις συνεχώς, αλλά δημιουργώντας ένα δίχτυ ασφαλείας ώστε να είναι πάντα προστατευμένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μια cool μαμά προσπαθεί επίσης να υπάρχει αρμονία με ό,τι περιβάλλει εκείνη και την οικογένειά της. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι μια cool μαμά ξέρει να ισορροπεί τα πράγματα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι αδύνατον. Δεν είμαστε μηχανές, και το να έχεις παιδιά σού δημιουργεί συναισθήματα. Πιστεύω ότι η λέξη “ισορροπία” ακούγεται σχεδόν ψυχρή σε αυτό το πλαίσιο -σαν να μην είσαι άνθρωπος. Και, στην εποχή μας, πασχίζουμε όλοι τόσο πολύ να είμαστε τέλειοι”.

“Όταν ήμουν εγώ μικρή, μια μητέρα ήταν απλώς μητέρα -ίσως εργαζόμενη παράλληλα. Σήμερα, λέω στον εαυτό μου… “είμαι καλή μητέρα, καλή μαγείρισσα, καλή επιχειρηματίας”. Και μετά σκέφτομαι, “Μα μισό λεπτό, πώς μέσα σε όλα αυτά θα γίνεις και σχεδιάστρια, Karolina;” Είναι τρελό να τα σκέφτομαι αυτά, έτσι δεν είναι; Όμως πολλές φορές έτσι σκέφτονται οι γυναίκες σήμερα. Πιστεύω ότι καλός γονιός είναι εκείνος που είναι διατεθειμένος να κάνει λάθη και να προσπαθήσει να τα βελτιώσει. Εκείνος που δεν φοβάται να “λερώσει τα χέρια του” και να κάνει ό,τι χρειάζεται. Έμαθα από τους γονείς μου, ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Κι αυτό είναι υπέροχο”…

Καρολίνα Κούρκοβα ολόγυμνη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις