Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπανώτας – Καινούργιου: Κόντρα για το… “ρο”
LIFESTYLE

Παπανώτας – Καινούργιου: Κόντρα για το… “ρο”

Παπανώτας - Καινούργιου: Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα δεν έμεινε αναπάντητο από την Κατερίνα Καινούργιου.

Παπανώτας – Καινούργιου: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γκεστ εμφάνιση στο «J2US», τραγουδώντας μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, η παρουσιάστρια του Open τραγούδησε το «Κοκορίκο», που είχε πει η αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία η «Κόμισσα της Κέρκυρας». Η επιλογή δεν ήταν διόλου τυχαία, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να μιλήσει για το πρόβλημα που είχε από μικρή με το «ρ».

«Δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που διαλέξαμε. Όταν ήμουν μικρή έλεγα το “ρο” “γάμα”. Έκανα λογοθεραπείες για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασε ποτέ. Όταν άρχισα τηλεόραση ήμουν αυτή που δεν έλεγε το “ρο” και υπέστην ένα bullying αρκετά έντονο, μέχρι που πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά, που μου είπε να κάνω την αδυναμία μου προτέρημα. Κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς, αν το αγαπήσουμε και το τρολάρουμε και αυτοσαρκαστούμε, μέσα από αυτό μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας που να μας βγει σε καλό τελικά», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Παπανώτας – Καινούργιου: Το σχόλιο

Το πρωί της επόμενης ημέρας, η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν θέμα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Εκεί, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε ότι είναι «βλάσφημο» να μιλά κανείς γι’ αυτό, καθώς άλλοι άνθρωποι έχουν σοβαρότερα προβλήματα.

«Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying”, όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρ”».

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα δεν έμεινε αναπάντητο από την Κατερίνα Καινούργιου. Μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα είπε ο δημοσιογράφος. «Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και, μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα;

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα. Το να πεις ότι κλάφτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο, Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες, που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό. Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί, ο Δημήτρης, με ευαισθησίες… Δημήτρη, ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις