Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler τελικός (18/12): Το μεγάλο φινάλε
LIFESTYLE

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Το μεγάλο φινάλε

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Το ριάλιτι που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να ξεκινήσει αφού ανέβαλε την πρεμιέρα του λόγω κορονοϊού.

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Big Brother έφτασε. Άποψε πέφτει αυλαία στο ριάλιτι εγκλεισμού και όλοι περιμένουν με αγωνία τον νικητή. Το ριάλιτι που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να ξεκινήσει αφού ανέβαλε την πρεμιέρα του λόγω κορονοϊού. Μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας άρχισαν πάλι οι προετοιμασίες και μέσα στο καλοκαίρι βγήκε στον αέρα. Προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, επικρίθηκε, αλλά όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης μάλλον κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά από αμέτρητους καυγάδες, κλάμματα, φωνές και αποχωρήσεις φτάνουμε στο τέλος. Ποιος θα είναι ο νικητής που θα πάρει και τα 100.000 ευρώ; Σοφία, Άννα Μαρία, Ζακ, Δημήτρης και Γρηγόρης, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη στιγμή όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει στο live τη στιγμή που θα κλείσουν οι γραμμές.

Όπως όλα δείχνουν, το απόλυτο φαβορί για το φετινό έπαθλο του Big Brother είναι η Άννα-Μαρία, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σοφία Δανέζη. Η 36χρονη δικηγόρος Άννα – Μαρία Ψυχαράκη κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και ζηλιάρα, όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο, ενώ τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Η ίδια είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι το 2019 και, μάλιστα, είχε κερδίσει 3.800 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις