Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χριστούγεννα 2020 χιόνι: Πώς θα περάσουμε «λευκές» γιορτές
PLUS

Χριστούγεννα 2020 χιόνι: Πώς θα περάσουμε «λευκές» γιορτές

Χριστούγεννα 2020 χιόνι: Φέτος μπορούμε να φέρουμε το χιόνι στο σπίτι μας

Χριστούγεννα 2020 χιόνι: Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο περισσότερο θέλουμε να μπούμε στο κλίμα και μπορούμε να το πετύχουμε με πολύ απλές κινήσεις ακόμα κι αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω να απολαύσουμε τη στολισμένη πόλη. Εκτός από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες και μελωδίες που μπορούν να παίζουν ολημερίς και φυσικά εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα εκατοντάδες λαμπάκια, φέτος μπορούμε να φέρουμε το χιόνι στο σπίτι μας και να περάσουμε τα πιο ωραία «λευκά Χριστούγεννα» Πώς; Με δύο πολύ απλές συνταγές.

Σόδα + αφρός ξυρίσματος: Γεμίζουμε ένα φλιτζάνι με μαγειρική σόδα και ένα άλλο με αφρό ξυρίσματος. Τα ενώνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε το τέλειο… χιόνι.

Σόδα + νερό: Ρίχνουμε σ’ένα μπολ ένα φλιτζάνι σόδας και προσθέτουμε σιγά σιγά μια κουταλιά της σούπας νερό – όσο χρειαστεί. Με ένα πιρούνι ανακατεύουμε τα δύο συστατικά, μέχρι να δημιουργηθεί μία ελαφριά μορφή σκόνης, την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για τον πιο ωραίο «χιονισμένο» στολισμό.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Δείτε ακόμα:
Συνταγή για χριστουγεννιάτικο κέικ με 3 υλικά
Συνταγή για κρέπες – Για όσους αγαπούν τις λιχουδιές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις