Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιώργος Καράβας: Η παρουσιάστρια «αδειάζει» τον κόουτς
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιώργος Καράβας: Η παρουσιάστρια «αδειάζει» τον κόουτς

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιώργος Καράβας: «Δεν υπάρχει καν αυτό να το πεις σαν κριτική, δεν γίνεται», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφερόμενη στην παρατήρηση του Καράβα στον Αιμιλιάνο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιώργος Καράβας: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «άδειασε» με τον τρόπο της τον Γιώργο Καράβα. Συγκεκριμένα ο κόουτς των μοντέλων του GNTM 3 στο πλαίσιο της δοκιμασίας της πασαρέλας που έγινε στο επεισόδιο του τελικού είπε στον Αιμιλιάνο πως πρέπει να πηγαίνει πιο σιγά επειδή η Παρασκευή φοράει τακούνια. Η παρουσιάστρια του Pop Up είχε τελείως αντίθεση άποψη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η παρατήρηση του Καράβα «δεν είχε καμία λογική».

«Το να πεις σε ένα μοντέλο που είναι μπροστά και ανοίγει ένα show ότι “πρέπει να πας πιο σιγά γιατί πέντε άτομα πίσω σου κάποιος φοράει τακούνια και πρέπει να τον περιμένεις” δεν έχει καμία λογική. Ο ρυθμός είναι ένας και πατάνε όλοι στον ίδιο. Είσαι μοντέλο και ένα ζευγάρι τακούνια σου δίνει αβαντάζ. Και ειδικά όταν είσαι γυναίκα ξεχωρίζεις όπως και να ναι μέσα σε άντρες. Δεν είναι δικαιολογία ότι περπάταγε γρήγορα και δεν πρόλαβε η Παρασκευή. Αυτό είναι λάθος της Παρασκευής. Δεν υπάρχει καν αυτό να το πεις σαν κριτική, δεν γίνεται», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις