Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία στο Χαλάνδρι: Τέσσερις Ρομά αναζητά η Αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στο Χαλάνδρι: Τέσσερις Ρομά αναζητά η Αστυνομία

Ληστεία στο Χαλάνδρι: Όπως ανέφερε η κόρη της οικογένειας, οι τέσσερις άντρες που μπήκαν στο σπίτι τους, μιλούσαν καλά ελληνικά και είναι πολύ πιθανόν να είναι Ρομά.

Ληστεία στο Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μια τριμελής οικογένεια στο Χαλάνδρι μετά από ληστεία που έκαναν Ρομά στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές το συμβάν έγινε τα ξημερώματα, με τους δράστες να μπαίνουν σπίτι ενώ η οικογένεια κοιμόταν. Όπως ανέφερε η κόρη της οικογένειας, οι τέσσερις άντρες που μπήκαν στο σπίτι τους, μιλούσαν καλά ελληνικά και είναι πολύ πιθανόν να είναι Ρομά.

Μάλιστα δήλωσε ότι: «μπήκαν μέσα τέσσερα άτομα με μαχαίρι και μας απείλησαν. Πήραν 8.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας και ένα άδειο χρηματοκιβώτιο. Ήμουν μόνο εγώ με τη μητερα μου καθώς ο πατέρας μου κοιμόταν. Έδειχναν τσιγγάνοι αλλά μιλούσαν καλά ελληνικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις δράστες είχαν εντοπίσει το σπίτι εδώ και μέρες και κατάφεραν να μπούν μέσα σπάζοντας την πόρτα με βαριοπούλες. Μάλιστα οι ληστές μπήκαν στο δωμάτιο της 70χρονης ιδιοκτήτριας την σήκωσαν βιαίως και την οδήγησαν στο ισόγειο της οικίας. Ο ένας από τους ληστές την φόβιζε και την απειλούσε ζητώντας της να τους δώσει λεφτά και κοσμήματα. Οι ληστές τελικά έφυγαν με 8.000 και άλλα κλοπιμαία.

Μηχανή της αστυνομίας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις