Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Αδελφική γκέλα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Serie A – αγωνιστικό: Αδελφική γκέλα

Serie A - αγωνιστικό: Ο Πίπο Ινζάγκι ανάγκασε σε γκέλα τον αδελφό του Πίπο, 1-1 γκέλα η Λάτσιο με την Μπενεβέντο - “Χ” χωρίς γκολ στο Ούντινε

Serie A – αγωνιστικό: Νέο στραπάτσο για την Λάτσιο! Οι «αετοί» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Μπενεβέντο στο «Τσίρο Βιγκορίτο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 25’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε το 0-1. Οι νεοφώτιστοι έπαιζαν πιο κλειστά και χτυπούσαν στην κόντρα. Μάλιστα, μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45’ο Σκιαταρέλα έγραψε το 1-1.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες εξακολούθησαν να παλεύουν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Οι «αετοί» είχαν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις φάσεις που είχαν. Ενώ, η Μπενεβέντο απειλούσε μέσω αντεπιθέσεων. Στο 93’ ο Σκιαταρέλα αποβλήθηκε, ωστόσο δεν επηρέασε το παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόπαλες.

Serie A – αγωνιστικό: Στο Ούντινε

«Λευκή» ισοπαλία στην «Ντάτσια Αρένα». Ουντινέζε και Κροτόνε έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν τον πρώτο λόγο. Έκαναν αρκετές φάσεις και πίεσαν την Κροτόνε, χωρίς ωστόσο να μπορούν να διασπάσουν την άμυνα της. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και περιορίστηκαν σε ένα πιο παθητικό ρόλο. Στο β’ μέρος, η Ουντινέζε συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να απειλεί την εστία των φιλοξενούμενων, όμως ο Κορντάζ έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Η Κροτόνε προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της, όμως δίχως αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις