Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ιντζάγκι vs Ιντζάγκι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ιντζάγκι vs Ιντζάγκι

Serie A - προαναγγελία: Η Μπενεβέντο του Πίπο αντιμετωπίζει τη Λάτσιο του Σιμόνε - Ουντινέζε Κροτόνε στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος

Serie A – προαναγγελία: Αδερφική μάχη στην αναμέτρηση της Μπενεβέντο με την Λάτσιο, καθώς οι δύο προπονητές, που θα τεθούν αντιμέτωποι είναι οι Πίπο και Σιμόνε Ιντζάγκι. Οι νεοφώτιστοι έρχονται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Σασσουόλο. Βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ. Έπαιξαν για αρκετή ώρα με παίχτη περισσότερο και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έκαναν πολλές ευκαιρίες, όμως έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα της Σασσουόλο, που τους έβαλε στοπ. Απόψε, θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Καλντιρόλα, Μοντσίνι, Βόλτα και Μάτζιο.

Από την άλλη, η Λάτσιο ηττήθηκε με 1-2 από την Βερόνα. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να αντιδράσει προσωρινά και να ισοφαρίσει. Η κούραση, όμως, έπαιξε καταλυτικό ρόλο και εν τέλει ηττήθηκε. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να βγάλουν αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Λούλιτς, Άκπα-Άκπρο, Μουρίκι, Προτό, Λέιβα, Ατσέρμπι και Φάρες.

Serie A – προαναγγελία: Ουντινέζε και Κροτόνε

Δυνατή αναμέτρηση και στο Ούντινε. Η Ουντινέζε κοντράρεται με την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-3 της Τορίνο. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική τους νίκη. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και να διευρύνουν το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Γιάγιαλο, Ντε Μάιο, Φορεστιέρι, Οκάκα και Νούιτινγκ.

Από την άλλη, η Κροτόνε έρχεται από την ευρεία νίκη με 4-1 κόντρα στην Σπέτσια. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κυριάρχησε, φτάνοντας έτσι στην πρώτη της νίκη στην σεζόν. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει λύσεις. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μαγκαγίαν, Ρίσπολι, Τσιγκαρίνι, Μπενάλι και Ρίσπολι.

Δείτε ακόμη:

Ο Αστέρας Τρίπολης μια κλάση ανώτερος, άνετα 2-0 τον Ατρόμητο
Εχουν βγει μαχαίρια στο μπάσκετ, “καυτή” ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Δωροδοκία ή μη, νέα ασέλγεια στο “πτώμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις