Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (14/12): Αυτή είναι η τετράδα του τελικού
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (14/12): Αυτή είναι η τετράδα του τελικού

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (14/12): Στην αποψινή δοκιμασία που θα είναι διπλή, τα μοντέλα θα δοκιμαστούν σε μία απαιτητική φωτογράφιση, όπου θα μεταμορφωθούν σε "υπερ-πράκτορες" αλά Τζέιμς Μποντ.

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (14/12): Μια ανάσα από τον τελικό του GNTM 3. Μετά από πολλές δοκιμασίες, κόντρες, επιστροφές παικτών, έρωτες, φτάνουμε στον ημιτελικό και σε πολύ λίγο στον μεγάλο τελικό. Η τελευταία αποχώρηση έγινε την Τρίτη (8/12) όπου αποχώρησε η Μαριαγάπη, αφού δεν τα κατάφερε με το άλογό της. Οι πέντε παίκτες που θα παλέψουν για τον τελικό είναι ο Ηρακλής, η Παρασκευή, ο Ανδρέας, ο Έντουαρντ και ο Αιμιλιάνο. Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή και ο Ηρακλής ήταν δύο από τους τέσσερις παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι.

Στην αποψινή δοκιμασία που θα είναι διπλή, τα μοντέλα θα δοκιμαστούν σε μία απαιτητική φωτογράφιση, όπου θα μεταμορφωθούν σε “υπερ-πράκτορες” αλά Τζέιμς Μποντ. Μετά τη δύσκολη δοκιμασία, ένας παίκτης θα αποχωρήσει, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα πάνε στον τελικό, όπου θα αναδειχθεί το επόμενο Greece’s Next Top Model του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Μάλιστα η Βίκυ Καγιά είχε δώσει ένα spoiler για τον τελικό λέγοντας ότι δεν θα είναι αποκλειστικά ανδρική υπόθεση, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που ήθελε την Παρασκεή να φτάνει μέχρι τον τελικό. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα φτάσει στην πηγή αλλά δεν θα πιει νερό, θα είναι ο Έντουαρντ. Η αποχώρηση του Έντουαρντ σίγουρα θα στεναχωρήσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, καθώς το νεαρό μοντέλο έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις