Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να κουρευτώ μόνη μου: Συμβουλές για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα
PLUS

Πώς να κουρευτώ μόνη μου: Συμβουλές για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Πώς να κουρευτώ μόνη μου: Δείτε παρακάτω μερικά μυστικά που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, έτσι ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πώς να κουρευτώ μόνη μου: Σίγουρα ο καλοπισμός μας έχει πάει λίγο πίσω λόγω του lockdown. Κουρεία, μανικιούρ-πεντικιούρ είναι κλειστά και δεν θέλουμε να μας βλέπει άνθρωπος. Τα μαλλιά μας έχουν μεγαλώσει και ή περιμένουμε υπομονετικά πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια ή παίρνουμε μόνοι το ψαλίδι και ξεκινάμε. Δείτε παρακάτω μερικά μυστικά που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, έτσι ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Συμβουλές για να κουρευτείτε μόνη σας στο σπίτι με επιτυχία

Προκειμένου να κόψετε τα μαλλιά σας και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει:

-Να γνωρίζετε την τεχνική που είναι καλύτερη για τον τύπο των μαλλιών σας.

-Να βρείτε ποιο κούρεμα ταιριάζει στο σχήμα προσώπου σας.

-Να αποφασίσετε αν θέλετε απλά να κόψετε την ψαλίδα ή να κάνετε μια ριζική αλλαγή στο κούρεμα σας.

-Να προμηθευτείτε τα κατάλληλα εργαλεία. Το βασικότερο είναι ένα κοφτερό ψαλίδι κομμωτικής. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστείτε μια χτένα και προαιρετικά κλιπς κουρέματος.

-Να μην ξεχνάτε πως το κούρεμα γίνεται σε βρεγμένα μαλλιά, διότι οι υγρές τρίχες δουλεύονται πιο εύκολα. Μετά την ολοκλήρωση του κοψίματος των μαλλιών, στεγνώστε τα και κάντε μικροδιορθώσεις εφόσον χρειάζεται.

-Να θυμάστε πως τα βρεγμένα μαλλιά δείχνουν πιο μακριά, επομένως υπολογίστε την μικρή αυτή διαφορά για να μην έχετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

-Καλό θα είναι να ξεκινήσετε με μικρές ψαλιδιές έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε διορθώσεις.

Και βέβαια το σημαντικότερο: Να είστε σίγουρη πως μπορείτε να το κάνετε. Αν έχετε έστω και μια μικρή αμφιβολία, προτιμήστε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις