Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

22

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιτριόλι νέα στοιχεία: Η 35χρονη ήθελε να αποτελειώσει την Ιωάννα με υδροκυάνιο
ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι νέα στοιχεία: Η 35χρονη ήθελε να αποτελειώσει την Ιωάννα με υδροκυάνιο

Βιτριόλι νέα στοιχεία: Μία γυναίκα και τρεις άνδρες εξετάζονται ως συνεργοί στην επίθεση με βιτριόλι - Η μετάφραση στη γλώσσα του Μπαγκλαντές της φράσης "θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό"

Βιτριόλι νέα στοιχεία: Στο φως έρχονται περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάιο. Σοκαριστικά είναι όσα προκύπτουν από την έρευνα στα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης κατηγορούμενης, αφού όπως προκύπτει, σχεδίαζε να μπει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το θύμα για να αποτελειώσει την άτυχη Ιωάννα. Όλες οι σημειώσεις και οι αναζητήσεις στο σπίτι της 35χρονης, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συνέλαβαν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να στερήσει τη ζωή στην κοπέλα που είχε στοχοποιήσει, ενώ φαίνονται πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega, πρόκειται για μία γυναίκα και τρεις άνδρες, άτομα με τα οποία η 35χρονη είχε διασυνδέσεις μέσω διαδικτύου. Από την ανάλυση του υπολογιστή της 35χρονης, έχει προκύψει ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο διάφορα δηλητήρια, όπως αρσενικό και υδροκυάνιο, αλλά και πιστόλι. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η νέα επίθεση προγραμματιζόταν να γίνει με υδροκυάνιο, καθώς φαίνεται ότι έψαχνε τρόπους να το προμηθευτεί. Επίσης, υπάρχουν αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.

Το εντυπωσιακό που βρέθηκε είναι ότι η 35χρονη είχε κάνει μετάφραση τη φράση “θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό” στη γλώσσα του Μπαγκλαντές, με την αστυνομία να εικάζει ότι θα έβαζε άλλον στη θέση της να κάνει την επίθεση.

Επίθεση με βιτριόλι 35χρονη κατηγορούμενη Ευελπίδων

Και δεύτερη κοπέλα στο στόχαστρο της 35χρονης

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και με τα στοιχεία που έχουν βρει οι αστυνομικοί, εκφράζονται αμφιβολίες αν ο στόχος την νέας επίθεσης αφορούσε πάλι την άτυχη Ιωάννα. Όπως λένε, αν η 35χρονη ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα δεν θα χρησιμοποιούσε βιτριόλι, καθώς στόχος της με το καυστικό υγρό ήταν να της παραμορφώσει το πρόσωπο, ενώ μια επίσκεψή της στο νοσοκομείο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Επιπλέον, όπως λένε οι αστυνομικοί, την Ιωάννα η 35χρονη τη στόχευσε με ασαφή κριτήρια και δεν είναι απίθανο να έχει στοχεύσει και άλλο άτομο με τα ίδια κριτήρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις