Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέντρα αισθητικής κλειστά: Γιατί δεν ανοίγουν
ΕΛΛΑΔΑ

Κέντρα αισθητικής κλειστά: Γιατί δεν ανοίγουν

Κέντρα αισθητικής κλειστά: Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 απάντησε στο ερώτημα γιατί τα  τα κομμωτήρια ανοίγουν σε αντίθεση με τα κέντρα αισθητικής.

Κέντρα αισθητικής κλειστά: Τα κομμωτήρια πήραν το πράσινο φως από την κυβέρνηση για να ανοίξουν. Και τα ψαλίδια από Δευτέρα θα πάρουν ”φωτιά”. Δεν έγινε ωστόσο το ίδιο και για τα κέντρα αισθητικής αφού οι ειδικοί δεν έδωσαν το ”οκ” με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μην προχωρήσει στο άνοιγμα αυτών των επιχειρήσεων. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 απάντησε στο ερώτημα γιατί τα  τα κομμωτήρια ανοίγουν σε αντίθεση με τα κέντρα αισθητικής.

Ο κ. Παπαθανασης σχολίασε ότι «το κάθετι που ανοίγει, δημιουργεί κινητικότητα. Μπορεί να σηκώσει το σύστημα τα κομμωτήρια, οτιδήποτε άλλο προστίθεται θα είναι επιβαρυντικό. Δεν μπορεί να προστεθεί τίποτε άλλο». Ο κ. Παπαθανάσης εξήγησε αναλυτικά το σκεπτικό πίσω από την απόφαση. Νωρίτερα η κ. Μαγδαληνή Χουρίδου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας είχε δηλώσει στον ΘΜΑ 104,6 ότι «δεν τους έχει δοθει μία επίσημη εξήγηση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις