Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι νέα: Είχε και συνεργό η 35χρονη, σχεδίαζε δεύτερη επίθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Είχε και συνεργό η 35χρονη, σχεδίαζε δεύτερη επίθεση

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Σοκάρουν τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικού από τις έρευνες στο λάπτοπ και το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Τη βοήθεια και ενός συνεργού είχε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι έρευνες της αστυνομίας στο λάπτοπ και τα κινητά της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος οδηγούν στο συμπέρασμα πως ένας άντρας, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, τη βοήθησε σε πολλά σημεία του σχεδίου της. Σε αυτόν απευθύνθηκε με SMS ρωτώντας τον “Τελικά τι θα γίνει με το μπουκαλάκι;” για να της προμηθεύσει το βιτριόλι και να τη βοηθήσει με το σύστημα παρακολούθησης. “Θα μου δώσεις το μηχανάκι;” αναφέρει ένα άλλο μήνυμα στον άνδρα.

Παραμένει το ερώτημα αν ο συγκεκριμένος βοηθός ήξερε το σχέδιο και την επίθεση που οργάνωνε η 35χρονη, καθώς προκαλεί απορίες το γεγονός ότι την καλούσε κανονικά στο κινητό της χωρίς να λαμβάνει μέτρα προφύλαξης των στοιχείων του, όντας επίσης πολύ καλός γνώστης της τεχνολογίας. Μάλιστα έχουν καταγραφεί μηνύματα που δείχνουν ότι προμήθευσε την κατηγορούμενη με τον έναν από τους τρεις πομπούς του GPS Tracker, με το οποίο παρακολουθούσε το αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ του ζητούσε να της αλλάζει τις μπαταρίες… Μόλις έγινε γνωστό ότι η 35χρονη συνελήφθη, ο συγκεκριμένος άνδρας έσπευσε να καταστρέψει το κινητό του, όμως οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν μέσω του τηλεφώνου της 35χρονης και προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εις βάρος του.

Βιτριόλι: Σχεδίαζε και δεύτερη επίθεση μέσα στο νοσοκομείο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που άνοιξαν το λάπτοπ της 35χρονης, αφού όσα βρήκαν προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Star, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η 35χρονη δράστις έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι. Αυτή τη φορά, όμως, μέσα στο νοσοκομείο… Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η νέα επίθεση προγραμματιζόταν να γίνει με υδροκυάνιο, καθώς φαίνεται ότι έψαχνε τρόπους να το προμηθευτεί. Επίσης, υπάρχουν αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.

Η Ιωάννα από την πλευρά της θέλει να κλείσει η υπόθεση προκειμένου να οριστεί και η δίκη για τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει δώσει εξηγήσεις μέχρι σήμερα. Αν δεν απολογηθεί η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις