Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σφυριές στη Λιντς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σφυριές στη Λιντς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Γουέστ Χαμ το γύρισε και πέρασε με σπουδαίο διπλό 2-1 από το “Ελαντ Ρόουντ”

11.12.2020 | 23:38

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Άλωσε» το «Έλαντ Ρόουντ» η Γουέστ Χαμ! Τα «σφυριά» επικράτησαν 2-1 της Λιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τα «παγώνια», αφού μόλις στο τέταρτο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Ο Κλιχ ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο Φαμπιάνσκι το απέκρουσε. Όμως, δόθηκε επανάληψη, καθώς μετά από εξέταση του VAR ο Πολωνός ήταν μπροστά από την γραμμή. Ο Κλιχ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε τους γηπεδούχους. Έκανε φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 25’ ο Σούτσεκ έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν από την ανάπαυλα. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και πάλεψαν για να πάρουν το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Τα «σφυριά» έπαιξαν πιο αμυντικά και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Λιντς και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Στο 80’ ο Ογκμπόνα έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Έτσι, η Γουέστ Χαμ πήρε το πρώτο της διπλό στο “Έλαντ Ρόουντ” μετά από 20 χρόνια ανομβρίας και έτσι παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων
Exit mobile version