Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Φώτα στη Καστίλη-Λεόν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Φώτα στη Καστίλη-Λεόν

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Στο Βαγιαδολίδ με την τοπική Ρεάλ να υποδέχεται την Οσασούνα ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβιζιόν

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αναζητούν λύσεις! Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Οσασούνα κοντράρονται στο «Χοσέ Θορίγια». Οι «πουθελάνος» έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και έπειτα δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Έχουν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και έχουν μόλις δύο νίκες.

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική τους λειτουργία και δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν σε κανένα παιχνίδι έως τώρα. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους βγάλει εκτός της της επικίνδυνης ζώνης. Δεν υπολογίζεται ο Ολίβας, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Γκουαρδιόλα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Οσασούνα

Από την άλλη, η Οσασούνα έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στην Μπέτις. Δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και δεν απείλησε καθόλου την εστία των Ανδαλουσιανών. Αμυντικά έβγαλε μία σταθερότητα, όμως δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος και μοιραία ηττήθηκε. Εξακολουθεί να έχει προβλήματα αγωνιστικά και κυρίως στην επιθετική της λειτουργία, μετρώντας μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ενώ, διατηρούν και ένα αρνητικό σερί. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και έχει την παράδοση με το μέρος της, καθώς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις στο «Θορίγια». Δεν υπολογίζονται από τον κόουτς Γιαγκόμπα Αρασάτε οι Γιονί, Τορό, Αβίλα και Λόπεθ.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις