Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Και προφανώς, έχασε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Και προφανώς, έχασε

ΑΕΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Νέα κακή αγωνιστική παρουσία της Ένωσης, νέα ήττα από τα δεύτερα της Λέστερ 2-0 αυτή τη φορά και αποχαιρέτισε το θεσμό

ΑΕΚΓιουρόπα Λιγκ: Ακόμα μια κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ… Οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν 2-0 από την Λέστερ στο “Κίνγκ Πάουερ”. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις “αλεπούδες” να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσε την “Ένωση” και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 12’ ο Ουντέρ εκμεταλλεύτηκε τα αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της ΑΕΚ και έκανε το 1-0. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρνς με ωραία ενέργεια έγραψε το 2-0.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, είχε έναν παθητικό ρόλο και η δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει. Μάλιστα, η μόνη καλή στιγμή που είχε, ήταν ένα δυνατό σουτ του Κρίστισιτς. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα. Το ευτύχημα για το πρεστίζ και την αξιοπρέπεια της ελληνικής ομάδας είναι πως δεν το έκαναν.

ΑΕΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Λέστερ εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο, όμως έριξε την απόδοση της και έκανε διατήρηση δυνάμεων. Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του, ωστόσο η “Ένωση” εξακολουθούσε να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Οι “αλεπούδες” μπορεί να μην έπαιζαν τόσο επιθετικά αλλά εκμεταλλεύονταν τα κενά της άμυνας των φιλοξενούμενων και απειλούσαν. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και η ΑΕΚ έκλεισε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με ακόμα μία ήττα.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ουντέρ 12’, Μπαρνς 14’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λόρενς Βίσερ (Βέλγιο), Βοηθοί: Τιμπό Νίσεν (Βέλγιο), Ριν Βανίζερε (Βέλγιο)

ΛΕΣΤΕΡ (Μπ. Ρότζερς): Ουάρντ, Τζάστιν, Φοφανά (Μόργκαν 81’), Έβανς, Τόμας, Πράετ, Εντιντί (Μεντί 63’), Τιέλεμανς (Τσάουντρι 81’), Ουντέρ, Μπαρνς, Ιχεανάτσο (Πέρεθ 67’)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνας(Σάκχοφ 55’), Βασιλαντωνόπουλος, Μιτάι, Σιμόες (Γαλανόπουλος 80’), Κρίστισιτς, Μάνταλος (Αλμπάνης 66’), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 66’), Λιβάι Γκαρσία (Μαχαίρας 55’).

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η “πολυϊδιοκτησία”, υπομνήματα από 16/12
“Επανέναρξη του βόλεϊ γιατί καταστρέφεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”
Ο Ανσαριφάρντ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις