Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πυργίδης – Άννα Μαρία: Ο «Χάος» τα «πέταξε όλα»
LIFESTYLE

Πυργίδης – Άννα Μαρία: Ο «Χάος» τα «πέταξε όλα»

Πυργίδης - Άννα Μαρία: Ενοχλημένος εκείνος από το αστείο της, έσπευσε να της αποδείξει το αντίθετο

Πυργίδης – Άννα Μαρία: Το απόλυτο highlight του χθεσινού επεισοδίου του Big Brother ήταν όταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να κάνει μια πλάκα στον Δημήτρη Πυργίδη, γράφοντας με eyeliner πάνω στο μαγιό του «έχω μικρό πουλ@κι».

Ενοχλημένος εκείνος από το αστείο της, έσπευσε να της αποδείξει το αντίθετο. Και ακολούθησαν επικές στιγμές, με τον Πυργίδη να κατεβάζει το παντελόνι του, για να της δείξει τα προσόντα του κι εκείνη ουρλιάζοντας, να κρύβεται να μη δει.

Μεγάλη ανατροπή

Μεγάλη αναστάτωση και εντάσεις έφεραν οι ερωτήσεις που έστειλαν οι πρώην κάτοικοι στο σπίτι του Big Brother στους πρώην συμπαίκτες τους στο επεισόδιο της Τετάρτης. Η αρχή έγινε με την ερώτηση της Αφροδίτης προς τον Θέμη: “Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι στον Θέμη μου. Θέμη, γιατί γύρισες την πλάτη σου στη Σοφία;”.

“Γιατί αποφάσισα σαν Θέμης από το να λέω οκέι, με κάποια πράγματα που δεν συμφωνούσα να της τα λέω μπροστά της. Με ευκαιρία μία κόντρα μας στο θέμα του στρατού αποφάισσα να της πω κάποια πράγματα που έχω ξαναπεί γιατί πιστεύω ότι παίζει στρατηγικά γιατί λεει ψέματα και είναι διπρόσωπη. Είσαι απόλυτα χειριστική μαζί μου και με όλα τα παιδιά που έχουν περάσει”, ήταν η απάντηση του παίκτη. “Μου έκανε εντύπωση η ερώτηση της Αφροδίτης γιατί είχαμε πει και μαζί στο παρελθόν κάποια πράγματα για τη Σοφία, π.χ. πως είναι λίγο toxic”, είπε στη συνέχεια ο Θέμης στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η ερώτηση από την Ραΐσα

Η επόμενη ερώτηση ήρθε από την Ραΐσα: “Άννα Μαρία επειδή με έχεις αναφέρει πολλές φορές στο λάιβ, με έχεις ζητήσει, άσχετα που είχαμε διαφωνίες στο σπίτι, πολλές φορές τσακωνόμασταν, σε στήριζα με στήριζες, εγώ δεν τα ξεχνάω αυτά, με ζήτησες και έλεγες που είναι η Ραϊσούλα. Με ζήτησες επειδή όντως σου λείπω, έχεις μετανοιώσει για πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει και νοιώθεις ενοχές;”.

“Επειδή της φώναξα εκείνη τη μέρα που ήμασταν έξω και άλλες φορές που την είχα προσβάλει της ζητάω συγγνώμη. Την εκτιμάω και γι’αυτό την έκανα και παρέα”, απάντησε η Άννα Μαρία.

Στη συνέχεια είδαμε την Ραμόνα. “Η πρώτη μου απορία πάει στον Χρήστο. Τι ήταν αυτό που τελικά τον έκανε και άλλαξε γνώμη και ακολούθησε τη συμβουλή του αδερφού του για δεύτερη φορά. Χρήστο τι είναι σημαντικό για σένα το έπαθλο ή να είσαι ο εαυτός σου;”.

“Ραμόνα τα άτομα που εμπιστεύομαι στη ζωή μου είναι οι γονείς και ο αδερφός μου. Δεν την ακολούθησα τη συμβουλή του, σέβομαι αυτό που μου είπε. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω, δεν είμαι ρομπότ. Νομίζω ότι η απάντηση που σου έδωσα είναι σαφής και ελπίζω να κατάλαβες”, ήταν η απάντησή του.

“Θέμη γιατί επί 50 μέρες δεν έλεγες με την Άννα μαρία ούτε καλημέρα και τώρα είστε όλη τη μέρα μαζί; Σίγουρα και αυτό είναι στρατηγικό”, ήταν η ερώτηση που ήρθε από τον δήμαρχο.

“Ντάξει δεν είναι στρατηγική, είναι ότι όταν είχε γίνει αυτό το πράγμα με την ντροπή των γκέι είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτό, δεν μιλάγαμε, αλλά είχα δει έναν άνθρωπο ο οποίος μου ζήτησε συγγνώμη και προσπαθούσε συνεχώς καθημερινά να έρθει κοντά μου. Μετά από αρκετό καιρό ήρθαμε κοντά”, απάντησε ο Θέμης.

Εμφανίστηκε και ο Κεχαγιάς

Τέλος στην οθόνη εμφανίστηκε ο Κεχαγιάς. “Καλησπέρα σε όλους και πάνω απ’όλα σε σένα Σοφάκι μου. Η ερώτησή μου απευθύνεται στα παιδιά που, σε εισαγωγικά, ήταν κοντά μου στο παιχνίδι αλλά και στη Σοφία, Γρηγόρη, Ζακ και Θέμη. Εν τέλει τι σας έκανε να διαμορφώσετε και να πλαισιώσετε στον χαρακτήρα σας και στον τρόπο παιχνιδιού σας για να φτάσετε πιο κοντά στα 100 χιλιάδες ευρώ;”

Η απάντηση δεν κάλυψε τη Σοφία. Η οποία αργότερα από το δωμάτιο επικοινωνίας σχολίασε: “Ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν ή πραγματικά δεν μπορούν να αντιληφθούν την ερώτηση γιατί είναι τόσο τυφλωμένοι από όλο αυτό που έχουν φτιάξει. Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη: Τι άλλο είστε ικανοί να κάνετε για να φτάσετε στο βραβείο;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις