Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler ασυλία (9/12): Ποιος κερδίζει – Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι
LIFESTYLE

Big Brother spoiler ασυλία (9/12): Ποιος κερδίζει – Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι

Big Brother spoiler ασυλία (9/12): Ο Μεγάλος Αδελφός έχει ενορχηστρώσει μια σειρά από «παιχνίδια» και δοκιμασίες που αποκαλύπτουν τις αληθινές προθέσεις των παικτών μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του ριάλιτι

Big Brother spoiler ασυλία (9/12): Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι κάποιοι παλιοί παίκτες θα επιστρέψουν στο Big Brother για να ανατρέψουν τις ισορροπίες στο σπίτι, που είναι ήδη εύθραυστες. Ο Μεγάλος Αδελφός έχει ενορχηστρώσει μια σειρά από «παιχνίδια» και δοκιμασίες που αποκαλύπτουν τις αληθινές προθέσεις των παικτών μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του ριάλιτι. Μία από αυτές είναι και η επιστροφή του Κεχαγιά, της Ραΐσας, της Ραμόνας, της Αφροδίτης και του Χρήστου Μακρίδη.

Και ενώ οι πληροφορίες αρχικά έκαναν λόγο για επιστροφή με φυσική παρουσία, τελικά λόγω κορονοϊού, οι παλιοί παίκτες θα εμφανιστούν στο «μάτι» του σπιτιού και θα θέσουν τις ερωτήσεις τους στους παίκτες. Σύμφωνα με το spoiler του Love it η Άννα Μαρία βάζει στο στόχαστρό της τον Ζακ ενώ η δοκιμασία για τη δεύτερη ασυλία περιλαμβάνει… γκολφ.

Ο παίκτης που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Big Brother στο δρόμο προς τον τελικό. Μέσω διάφορων δοκιμασιών θέλησε ο Big Brother να δώσει το εισιτήριο σε δύο παίκτες για τον τελικό του ριάλιτι. Αυτός που θα επιβιώσει από τις τρεις πρώτες δοκιμασίες θα έχει αυτόματα ασυλία και πρόκριση στον τελικό ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τον δεύτερο νικητή τριών ακόμα δοκιμασιών.

Η δοκιμασία που καθόρισε ποιος παίκτης θα εξασφαλίσει την θέση του στον τελικό ήταν να προσπαθήσουν να ξεκλειδώσουν τρεις κλειδαριές κι να ανοίξουν την πόρτα για να βγούνε από μία κατασκευή που μέσα έτρεχε νερό. Σε αυτήν την δοκιμασία αντιμέτωποι βρέθηκαν ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Χρήστος Βαρουξής κι ο Ζακ Ιωαννίδης. Ο παίκτης που κέρδισε κι είναι ένας από τους πέντε φιναλίστ του Big Brother είναι ο Ζακ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις