Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (8/12): Αυτό το μοντέλο φεύγει
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (8/12): Αυτό το μοντέλο φεύγει

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (8/12): Στην τελική ευθεία για το μεγάλο τελικό

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (8/12): Το GNTM 3 έρχεται σήμερα Τρίτη (08/12) με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Τα μοντέλα φωτογραφίζονται με τον καλύτερό τους φίλο και αυτός δεν είναι άλλος από ένα άλογο! Για ένα από τα μοντέλα, η παρτίδα για μια θέση στον ημιτελικό, τελειώνει με την σημερινή δοκιμασία.

Ποιος δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική πεντάδα; Σύμφωνα με τα spoilers, η Μαριαγάπη θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει και έτσι μένει μόνο μία κοπέλα, η Παρασκευή, να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του GNTM.

Η χθεσινή αποχώρηση

Στην μαγευτική Ελαφόνησο κρίθηκε η χθεσινή αποχώρηση από το GNTM 3. Εκεί τα επτά μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε μια καμπάνια με στοιχεία από την ταινία Mad Max, σε ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό σετ. Τα επτά μοντέλα φωτογραφήθηκαν όλα μαζί και το καθένα είχε λίγο χρόνο να ποζάρει ως «πρωταγωνιστής» ή «πρωταγωνίστρια» στην φωτογράφηση. Με τον διαγωνισμό να είναι στην τελική ευθεία, οι κριτές κοιτάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια και ορισμένα πράγματα δεν τους άφησαν ικανοποιημένους.

Ηρακλής και Παρασκευή πήραν την καλύτερη κριτική, ενώ αντίθετα, η Ξένια με την Μαριαγάπη βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Βίκυ Καγιά εξέφρασε την δυσαρέσκειά της προς την Ξένια όσον αφορά το αποτέλεσμα της φωτογράφησης, με την διαγωνιζόμενη να αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν ήταν όπως θα περίμεναν. Τελικά ήταν και αυτή που αποχώρησε (για δεύτερη και οριστική φορά) από το παιχνίδι, κάτι που αποδέχτηκε με χαμόγελο, λέγοντας πως αποχωρεί ευχαριστημένη από την πορεία της στο παιχνίδι. Ο Εμιλιάνο πάντως στο τέλος ανέφερε πως τα αγόρια είχαν στόχο να βγάλουν την Ξένια εκτός παιχνιδιού και τα κατάφεραν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις