Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δωροθέα Μερκούρη χάκερς: Τούρκοι παραβίασαν το Instagram, το WhatsApp και το email της
LIFESTYLE

Δωροθέα Μερκούρη χάκερς: Τούρκοι παραβίασαν το Instagram, το WhatsApp και το email της

Δωροθέα Μερκούρη χάκερς: «Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου. Ήταν κανονική επίθεση» δήλωσε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός

Δωροθέα Μερκούρη χάκερς: Στο «Πρωινό» μίλησε τηλεφωνικά η Δωροθέα Μερκούρη η οποία έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης από Τούρκους χάκερς που κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς της στο instagram, το whats app, το email και όλα τα προσωπικά στοιχεία της. «Είχα τρομάξει. Είχα φοβηθεί πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι μου χάκαραν και το whats app και το email μου. Τα πάντα. Βρήκα τον καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα γιατί ήμουν πολύ τυχερή. Προσευχόμουν και έλεγα: “Θεέ μου βοήθησέ με να τελειώσει αυτή η ιστορία γρήγορα”. Αισθανόμουν ότι κάποιος με παρακολουθεί μέσα στο σπίτι μου. Ήταν κανονική επίθεση» εξήγησε η ίδια.

Και συνέχισε: «Δύο ώρες προσπαθούσα μόνη, αλλά μετά σήκωσα τα χέρια ψηλά. Πήρα τηλέφωνο στη διαφημιστική που δουλεύω και μου έστειλαν έναν εξαιρετικό τεχνικό. Μέσα στη νύχτα μου ήρθε ένα email που μου έλεγε ότι θα μπλοκαριστεί ο λογαριασμός μου στο instagram και να πατήσω ένα ΟΚ. Αυτό ήταν το λάθος μου… Αυτός είναι ο καινούργιος πόλεμος. Δεν μας έφτανε ο κορωνοϊός, έχουμε και τον ηλεκτρονικό πόλεμο» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις