Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ γάμος: Δεύτερη αναβολή, τι λένε οι “κακές γλώσσες”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ γάμος: Δεύτερη αναβολή, τι λένε οι “κακές γλώσσες”

Τζένιφερ Λόπεζ γάμος: Η 50χρονη Λόπεζ δε σχολίασε τα κουτσομπολιά

Τζένιφερ Λόπεζ γάμος: Μια εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβαλε για δεύτερη φορά το γάμο της με τον αστέρα του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ. Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, αιτία της νέας αναβολής του γάμου δεν είναι η πανδημία του κορωνοϊού όπως διέδωσε το ζευγάρι, αλλά μια ερωτική περιπέτεια του Ροντρίγκεζ με τη σύζυγο ενός συμπαίκτη του. Η 50χρονη Λόπεζ δε σχολίασε τα κουτσομπολιά. Ανέβασε στο Ινσταγκραμ μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της για να διαφημίσει τα καλλυντικά της εταιρείας της.

Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι μαζί από το 2017.  «Συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο στο Los Angeles και ένιωσα πως πρέπει να τον χτυπήσω ελαφρά στον ώμο. Εκείνος με αναγνώρισε και μιλήσαμε για λίγο, ώσπου κανονίσαμε να βγούμε». “Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας”, είχε σημειώσει η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό Vanity Fair.

Ο Ροντρίγκεζ έχει δύο κόρες, τη Natasha και την Ella, από το γάμο του με την ελληνικής καταγωγής Σύνθια Σκούρτη.

Για την Λόπεζ, αυτός (αν γίνει) θα είναι τέταρτος γάμος

Είχε προηγηθεί ο γάμος της με τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa το 1997, τον οποίο χώρισε το 1998 σε ένα όχι και τόσο φιλικό κλίμα, και μετά από αυτόν ο γάμος της με τον χορογράφο Cristan Judd το 2001, με τον οποίο και χώρισε το 2003. Μετά, ήρθε η σχέση ζωής με τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Όπως έχει πει, τα δίδυμα παιδιά της έχουν άψογες σχέσεις με τα παιδιά του Alex και της είπαν πως θέλουν να αποκτήσουν και άλλα αδέλφια. Έτσι η Lopez δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα το θεωρήσει μεγάλη ευλογία αν η ίδια και ο Alex καταφέρουν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά.

Δείτε ακόμη
Η 51χρονη JLO έκανε τον πλανήτη να ξεχάσει για λίγο τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις