Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάκης Χατζής Direct: Οι αιχμηρές ερωτήσεις στην εκπομπή
LIFESTYLE

Τάκης Χατζής Direct: Οι αιχμηρές ερωτήσεις στην εκπομπή

Τάκης Χατζής Direct: "Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας ούτε θα υποστηρίξω αυτό" αναφέρει ο Τάκης Χατζής.

Τάκης Χατζής Direct: Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Τάκης Χατζής το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις αιχμηρές ερωτήσεις στη βραδινή του εκπομπή, Direct στον Alpha. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Χατζής σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα «εγώ κάνω ερωτήσεις για αυτά που θέλω να μάθω και φέρνω αυτούς που μου αρέσουν κιόλας. Έχει μια σημασία και αυτό».

Όσον αφορά τη διάθεση του να μην δίνει συνεντεύξεις, ο Τάκης Χατζής δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος έχει αξία να λέει πολλά πράγματα. Αξία έχει ένας δημοσιογράφος να ρωτάει πολλά πράγματα. Αυτό είναι το θέμα». «Κάποιοι απόρησαν γιατί κάνω συνεντεύξεις και σε καλλιτέχνες και γιατί οι ερωτήσεις μου είναι αυτές. Θα σου πω γιατί… Γιατί κάποιοι δεν με είχαν συνηθίσει σε αυτό τον χώρο να μιλάω. Έβλεπαν μόνο τις συνεντεύξεις με τους πολιτικούς, στις οποίες είναι πιο σκληρές οι ερωτήσεις. Γιατί έτσι έχω μάθει 43 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όμως όλοι όσοι έρχονται, ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν» πρόσθεσε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος του Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις