Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Συγκινούν οι ιστορίες των θυμάτων
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Συγκινούν οι ιστορίες των θυμάτων

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Ιδιαίτερα επιβαρυμένη παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, καθώς δέχονται ασθενείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Ιδιαίτερα επιβαρυμένη παραμένει η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, καθώς δέχονται ασθενείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Την ίδια ώρα, στα νοσοκομεία εκτυλίσσονται συγκλονιστικές ιστορίες, που υπενθυμίζουν ότι πίσω από τους αριθμούς και τα στατιστικά υπάρχουν άνθρωποι και το δράμα που ζουν. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Χαλκιδική έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι είχε διαγνωστεί θετικό στον κορωνοϊό και βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όταν σταμάτησαν να δίνουν σημεία ζωής, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι τραυματιοφορείς έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Τότε αντίκρισαν μια άσχημη εικόνα. Η 65χρονη ήταν νεκρή και ο 70χρονος δίπλα της σε άθλια κατάσταση και με πολύ λίγο οξυγόνο. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

Μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Ένας 50χρονος, η μητέρα του και η γιαγιά του, κατέληξαν μέσα σε δύο 24ωρα, από τον κορωνοϊό. Ο 50χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Δείτε ακόμη
Πότε ανοίγουν κομμωτήρια, λιανεμπόριο, καφέ – “Λουκέτο” αν δεν τηρούν τα μέτρα
«Σοκ» στη Νάουσα – 37χρονη έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό
Αγώνας δρόμου για την παραγωγή του ελληνικού rapid test- Τα επόμενα βήματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις