Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Το αστρονομικό ποσό που λαμβάνει η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Το αστρονομικό ποσό που λαμβάνει η παρουσιάστρια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Τα χρήματα που παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Pop Up, είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό, σύμφωνα με όσα είπε η Φαίη Σκορδά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη σήμερα στο Πρω1νό, με την Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει τον μισθό που λαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα αυτό που δεν είχαν πει στον αέρα της εκπομπής τον περασμένο Ιούνιο, ξέφυγε σήμερα στην παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που είχε την πληροφορία, να παθαίνει  συγκοπή, καθώς ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει στους τηλεθεατές το ύψος των χρημάτων που λαμβάνει η Παπαγεωργίου κάθε μήνα.

Τα χρήματα που παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Pop Up, είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό, σύμφωνα με όσα είπε η Φαίη Σκορδά. «Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;», είπε χαρακτηριστικά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «πάγωσε», αλλά ήταν πλέον πολύ αργά για να αντιδράσει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις