Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler βέτο (3/12): Ποιος το κερδίζει, οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση
LIFESTYLE

Big Brother spoiler βέτο (3/12): Ποιος το κερδίζει, οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother spoiler βέτο (3/12): Μετά την επίθεση από τον Δημήτρη Κεχαγιά, ο Χρήστος Βαρουξής κερδίζει το βέτο στο Big Brother

Big Brother spoiler βέτο (3/12): Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι του «Big Brother» μετά τον επικό καβγά ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή, με τον πρώτο να έχει βγει εκτός εαυτού και να έχει έρθει ένα βήμα πριν την άσκηση σωματικής βίας. Στον ΣΚΑΪ – σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!» – έγινε σύσκεψη για το αν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που ζήτησε μέχρι το live της Παρασκευής να μην του μιλάει κανείς μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το βέτο θα κερδίσει ο Χρήστος Βαρουξής. Μετά και από την μυστική ψηφοφορία οι υποψήφιοι ήταν οι: Σοφία, Κεχαγιάς, Γρηγόρης. Από την ανοικτή ψηφοφορία βγήκαν οι Άννα Μαρία και ο Πυργίδης. Ο Χρήστος με το βέτο του σώζει τον Πυργίδη. Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση για το live της Παρασκευής (4/12) θα είναι εκτός από τον Δημήτρη Κεχαγιά, η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία και ο Γρηγόρης.

Το έχασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς – Ο αδελφός του Βαρουξή λέει «Διώξτε τον»

Χαμός για ακόμα μια φορά στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές της νέας λεκτικής διαμάχης ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής. Μάλιστα ο πρώτος «ξέφυγε» και δεν δίστασε να προβεί σε άσχημους χαρακτηρισμούς προς τον συμπαίκτη του.Ο Κεχαγιάς «στόλισε» τον Βαρουξή με χαρακτηρισμούς όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος» και τον απείλησε ότι θα του «χώσει χαστούκι μες στα μούτρα». Μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας προς την απαραίτητη επίπληξη.

«Δημήτρη, με την συμπεριφορά σου παραβίασες έναν πολύ βασικό κανόνα του Big Brother. Πολύ σύντομα θα σου ανακοινώσω την απόφαση μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μεγάλος Αδελφός στον εκρηκτικό διαγωνιζόμενο του Big Brother. «Δεν θα ξεφτιλιστώ εγώ για κανέναν εδώ μέσα», τόνισε με έμφαση, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» συμπλήρωσε ο Big Brother λίγα λεπτά αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις