Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπακογιάννης Χριστούγεννα 2020: «Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες ο Δήμος»
ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης Χριστούγεννα 2020: «Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες ο Δήμος»

Μπακογιάννης Χριστούγεννα 2020: Ο δήμος έχει αναπτύξει 50 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ σε ισχύ είναι και το πρόγραμμα Βοήθειας στο Σπίτι Plus

Μπακογιάννης Χριστούγεννα 2020: Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών που και τις ημέρες των Χριστουγέννων έχουν ανάγκη από βοήθεια θα σταθεί ο Δήμος Αθηναίων, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ 100,3 ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Όπως τόνισε ο κ. Μπακογιάννης, ο δήμος έχει αναπτύξει  50 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ενώ σε ισχύ είναι και το πρόγραμμα Βοήθειας στο Σπίτι Plus, όπου πολίτες του Δήμου που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες και έχουν ανάγκη σε φάρμακα και τρόφιμα, μπορούν να καλούν στο 210 3428745 προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Ανέφερε ότι μέχρι το τέλος  της άλλης εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός της Αθήνας με το δέντρο στο Σύνταγμα αλλά και επιπλέον 30 δέντρα σε γειτονιές της πόλης.  Σημείωσε ο στολισμός περιλαμβάνει και τον φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας, της Πανεπιστημίου και της Σταδίου. Ο κ. Μπακογιάννης έκανε γνωστό ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει ευρωπαϊκούς πόρους ύψους 40 εκ. ευρώ για ένα πρόγραμμα που ξεκινά από την επιχειρηματικότητα , και συνεχίζει με την απασχόληση, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Δείτε ακόμα:
Το 30% των αστυνομικών στο Α.Τ. Κατερίνης βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό
Το υπουργείο Υγείας διαψεύδει δημοσίευμα που αφορά την προμήθεια των rapid test
Οριστικό – Ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις