Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μακρόπουλος – Μπάντεν Μπάντεν: “Εμείς Μυρσίνη, εσείς Μακρόπουλο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μακρόπουλος – Μπάντεν Μπάντεν: “Εμείς Μυρσίνη, εσείς Μακρόπουλο”

Μακρόπουλος - Μπάντεν Μπάντεν: Νέα ανάρτηση Πολάκη. Τα βάζει με τον Άδωνι Γεωργιάδη και με αντιδήμαρχο Μακρόπουλο για την ανάρτηση για το Μπάντεν Μπάντεν.

Μακρόπουλος – Μπάντεν Μπάντεν: Στηρίζει τη Μυρσίνη Βουνάτσου, που συγκρίνει τους νεκρούς από το Μάτι με τους νεκρούς της πανδημίας και ζητά “κρεμάλες” και τα βάζει με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του με αφορμή τον αντιδήμαρχο Αθηναίων, Νικόλαο Μακρόπουλο και… το Μπάντεν-Μπάντεν. Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook απόσπασμα από τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη με τον νυν αντιδήμαρχο, πριν από τις δημοτικές εκλογές, κατά την οποία ο υπουργός εγκωμιάζει τον υποψήφιο, τότε, Ν. Μακρόπουλο. Και ο κ. Πολάκης σχολιάζει:
Για να καταλάβετε τι είναι ο “Μπάντεν Μπάντεν”(αντιδήμαρχος Αθηναίων Νικόλαος Μαρκόπουλος) ,δείτε ποιος τον στηρίζει και τον έσπρωξε!!!!

Δεν χρειάζονται άλλες εξηγήσεις ….

Πολάκης: “Εμείς με τη Μυρσίνη, εσείς με τους Μπάντεν-Μπάντεν”

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης με τη φράση “Εμείς με τη Μυρσίνη. Εσείς με τους Μπάντεν-Μπάντεν” υποστήριξε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λέσβο που είχε γράψει: “Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;”.

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !!

Εσείς με τους “Μπάντεν-Μπάντεν”

Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα,που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσινη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημιας που έφερε ο Μωυσης και η παρέα του!!!

Ξεγυμνωθηκατε πια !

Για την ανάρτηση της κ. Βουνάτσου, η Ν.Δ. αναφέρει σε ανακοίνωσή της,

“Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες. Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα αγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Μακρόπουλος – Μπάντεν Μπάντεν: Η Aston Martin

Σημειώνεται ότι ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος, σε ανάρτησή του φωτογραφίζεται μπροστά στο αυτοκίνητό του, μάρκας Aston Martin και σχολιάζει (πριν κατεβάσει την ανάρτηση) τα εξής:

Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!”.

Μακρόπουλος – Μπάντεν Μπάντεν: Το σχόλιο της Ακρίτα

Θέση για την ανάρτηση εν μέσω κορονοϊού του Αντιδημάρχου Αθηναίων στην οποία ανέφερε πως νοστάλγησε το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin του, πήρε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. Σε ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει πως “δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο γιατί τόσα καταλαβαίνει και τόσα γράφει”, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το κριτήριο με το οποίο ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επιλέγει τους συνεργάτες του, δίνοντας ως παράδειγμα την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη

“Δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο που δεν τον ξέραμε κι από χτες. Προφανώς τόσος είναι, τόσο καταλαβαίνει, τόσα γράφει. Ο κ. Μπακογιάννης όμως; Που τον έκανε κι αντιδήμαρχο; Αν θυμηθούμε δε και τις άλλες αντιδημάρχους του, την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη, διαπιστώνουμε πως ο Μπακογιάννης εκτός από ευφάνταστος και οραματικός δήμαρχος, είναι και εξαίρετος κριτής χαρακτήρων. Το να κοκορεύεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν και η Άστον Μάρτιν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς όπως την ξέρουμε κι όπως την αγαπήσαμε”, αναφέρει η κ. Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Δείτε ακόμη
«Ξαναχτύπησε» η Συριζαία Μυρσίνη Βουνάτσου – Θέλει… κρεμάλες για την κυβέρνηση
Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις