Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βράνιες – Γελένα: Το καρφί για την Καρλούσα και η νέα σύντροφος “σεξοβόμβα”
LIFESTYLE

Βράνιες – Γελένα: Το καρφί για την Καρλούσα και η νέα σύντροφος “σεξοβόμβα”

Βράνιες - Γελένα: Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ κλείνει το κεφάλαιο «Γελένα Καρλέουσα» και μας... συστήνει την καινούργια του ερωμένη - Η εντυπωσιακή μελαχρινή δηλώνει τραγουδίστρια...

Βράνιες – Γελένα: Ξανά στην επικαιρότητα ήρθε το θέμα Βράνιες – Καρλεούσα. Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να της πει το παραμικρό για ό,τι συνέβη, έριξε τα… καρφιά του για τις αναρτήσεις που βγήκαν στα social media, ενώ τόνισε ότι πέρασε ωραία μαζί της και δεν την κατηγορεί πλέον για τίποτα. Το καλύτερο, ωστόσο, το κράτησε για το τέλος, καθώς αποκάλυψε ότι έχει σχέση με μια «νεότερη και καλύτερη» γυναίκα.

Είπε λοιπόν ο Βράνιες για την σχέση του με την Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα, επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της».

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την προσπερνούσα, γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα, που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ μέχρι σήμερα».

Για το αν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα, για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα social media: «Τα social media είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί, όταν γράφεται ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πώς έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μια κόλαση απ’ όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς: «Είμαι με την Καταρίνα τώρα, αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Δείτε ακόμη
Βράνιες για Καρλέουσα: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα;»
“Έσκασε μύτη” η Γελένα – Το ποστ, μετά το πανό στο «Καραϊσκάκη»
Βράνιες, Γελένα και πολύ γυμνό: “Γιατί μένεις μαζί του;” – “Για τα παιδιά, πρέπει πρώτα να είναι ένοχος” (pics)
Ο Βράνιες “χτύπησε” τη Γελένα στο πιο ευαίσθητο σημείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις