Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καρλέουσα – Βράνιες: Η Γελένα είδε το πανό και δεν κρατήθηκε (pic)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρλέουσα – Βράνιες: Η Γελένα είδε το πανό και δεν κρατήθηκε (pic)

Καρλέουσα - Βράνιες: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανήρτησαν πανό για να πικάρουν τον Όγκνιεν Βράνιες σχολιάζοντας το περσινό ερωτικό σκάνδαλο με την Καρλέουσα.

Καρλέουσα – Βράνιες: Το πικάρισμα των οπαδών του Ολυμπιακού στον Όγκνιεν Βράνιες σχολίασε εμμέσως η Γέλενα Καρλέουσα. Μετά το πανό που σηκώθηκε στο «Καραϊσκάκη», η Σέρβα τραγουδίστρια έκανε ανάρτηση στο instagram, με την οποία διαψεύδει ότι συνδέθηκε ποτέ με τον αμυντικό της ΑΕΚ. «Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποια σχέση με τον άνθρωπο που ονομάζεται Όγκνιεν Βράνιες. Δυστυχώς αναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση προς όλους όσους το ισχυρίστηκαν αυτό και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις στα media. Αρκετή λάμψη πήραν όσοι ανακυκλώνουν ειδήσεις με το όνομά μου. Η οικογένειά μου δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς. Γ…ώ την ατυχία σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού πικάριζαν τον Όγκνιεν Βράνιες κι εκείνος τους απαντούσε με χυδαία του ανάρτηση στα social media η πέτρα του σκανδάλου, τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα ανακοίνωνε τα σχέδια της για την τρέχουσα σεζόν. Με ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωνε τους φίλους και θαυμαστές της ότι θα κλείσει τη σεζόν με μια εμφάνιση στο ξενοδοχείο Hyatt του Βελιγραδίου. Αυτή θα γίνει στο ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά του 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις