Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Τζούμας – εκτρώσεις: Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Τζούμας – εκτρώσεις: Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών

Κωνσταντίνος Τζούμας - εκτρώσεις: "Δεν ήμουν διατεθειμένος να δουλεύω για το γάλα του παιδιού μου. Το ρίξαμε το παιδί". Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Τζούμα που έκανε αίσθηση.

Κωνσταντίνος Τζούμας – εκτρώσεις: Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό ο πάντοτε ανατρεπτικός Κωνσταντίνος Τζούμας, με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” σε ρόλο έκπληξη ως σύμβουλος γάμου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του που δεν ήταν γνωστές, από την περίοδο που ζούσε στη Νέα Υόρκη την δεκαετία του ’60 ’70 όπου το σεξ ήταν απενεχοποιημένο και προς κάθε κατεύθυνση, όπως ο ίδιος τόνισε.

Ακόμα, μιλώντας για το θέμα του γάμου αποκάλυψε ότι σήμερα θα είχε πέντε παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες, αλλά προχώρησαν σε άμβλωση.

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε μεταξύ άλλων,

“Είχα παντρευτεί στην Αμερική κι αυτό μου έγινε δώρο από την Αγγλίδα σύζυγό μου για την πράσινη κάρτα. Δεν ήταν ότι επείγει να γίνει γάμος. Υπήρχε πάθος. Αυτός ο γάμος κράτησε 3,5 χρόνια και μετά ήρθε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ετέθη ένα θέμα.

Εγώ είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένος από εδώ και στο εξής να δουλεύω για το γάλα του παιδιού μου κι ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Εκείνη ήταν Αγγλίδα της είπα πώς το βλέπεις το θέμα; Τελικά το ρίξαμε το παιδί, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις. Θέλω να σου πω ότι για εκείνη την εποχή είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών. Υπήρχε αυτό το πράγμα από τις γυναίκες ότι αν εσύ δεν θέλεις μία, εγώ δεν θέλω δέκα. Ναι θα είχα πέντε παιδιά από διαφορετικές γυναίκες. Δεν ξέρω αν αγάπησα ποτέ για να απαντήσω. Ήμουν κάθε φορά ερωτευμένος, αν και τότε ήταν λίγο και σκέτο κορμί, μόνο για την πράξη. Δεκαετία του ’60 ’70 στη Νέα Υόρκη το σεξ ήταν απενεχοποιημένο και προς κάθε κατεύθυνση.”

Το AIDS, τα ναρκωτικά και η διαθήκη του

Σε συνέντευξή του πριν από έναν χρόνο, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του:

Για το τι έκανε την περίοδο που εμφανίστηκε το AIDS:

“Απείχα. Μου ήταν αδύνατον να κάνω χρήση προφυλακτικού. Μέχρι να γίνει η διαδικασία, η στύση πήγαινε περίπατο. Η στύση είναι ένα περίεργο πράγμα καθώς μεγαλώνεις. Όταν την χρειάζεσαι, δεν προκύπτει και, όταν προκύπτει, δεν έχεις κανέναν να τη μοιραστείς”.

Για να ναρκωτικά:

“Δοκίμασα ναρκωτικά αλλά με μέτρο και μια δεδομένη στιγμή φορούσα το παλτό μου και έφευγα. Δεν με ενδιέφερε να κολλήσω με ενδιέφερε να περνάω από διάφορα γκέτο αλλά δεν ήθελα να κολλήσω”.

Για το τι θα περιέχει η διαθήκη του:

“Η διαθήκη μου θα έχει μέσα αέρα κοπανιστό υποθέτω, δεν έχει μείνει τίποτα. Γιατί όταν κάτι μου τελειώσει το δίνω. Παρόλο που ζω σε ένα σπίτι που είναι πλέον αποθήκη και δεν δέχομαι κόσμο, δεν θα βρουν απολύτως τίποτα.”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις