Αθήνα

°C

Κυριακή

25

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιερώνυμος εξιτήριο: Βγήκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
ΕΛΛΑΔΑ

Ιερώνυμος εξιτήριο: Βγήκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Ιερώνυμος εξιτήριο: Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις και αφού βγήκαν καλές οι θεράποντες ιατροί του ενέκριναν το εξιτήριό του

Ιερώνυμος εξιτήριο: Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα ημερών.

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε χθες κάποιες εξετάσεις οι οποίες είχαν καλά αποτελέσματα. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και χθες, ωστόσο σήμερα έκριναν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο. Ο κ. Ιερώνυμος αναμένεται να πάει στο σπίτι του όπου και θα ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που θα προτείνουν οι θεράποντες ιατροί.

Ο Αρχιεπίσκοπος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου. Δύο μέρες μετά ανέβασε πυρετό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Εκεί, αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κ. Κοτανίδου διέψευσε ότι στον Αρχιεπίσκοπο χορηγούνται φάρμακα από την Αμερική. Υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (σ.σ.: τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις