Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ήταν Μπαρτσελόνα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ήταν Μπαρτσελόνα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Διέλυσαν 4-0 την Οσασούνα οι “μπλαουγκράνα” - Ισόπαλες 1-1 Σοσιεδαδ και Βιγιαρεάλ, άνετα η Θέλτα 3-1 τη Γρανάδα

30.11.2020 | 00:51

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξέσπασε η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν 4-0 την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Έκαναν αρκετές φάσεις και τελικά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 29’ ο Μπρέιθγουεϊτ έκανε το 1-0. Η Μπάρτσα διπλασίασε τα τέρματα της λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 42’ ο Γκριζμάν με ένα πολύ όμορφο βολέ έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος, οι «μπλαουγκράνα» συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και δεν απειλήθηκαν από την Οσασούνα. Στο 57’ αύξησαν την διαφορά των τερμάτων τους, καθώς ο Κουτίνιο έκανε το 3-0. Η Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να κυνηγάει κάποιο γκολ. Στο 73’ ο Μέσι έγραψε το 4-0. Ο υπόλοιπος χρόνος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι Καταλανοί πήραν εύκολα τη νίκη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο “Ανοέτα”

Χωρίς νικητή έληξε η μάχη του «Ανοέτα». Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 5’ κέρδισαν πέναλτι και ο Μορένο έκανε το 0-1. Οι Βάσκοι παρά το αρχικό σοκ κατάφεραν να αντιδράσουν. Έκαναν φάσεις και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Στο 33’ ο Ογιαρθάμπαλ έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπαιξαν ανοιχτά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Όμως, το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Θέλτα επικράτησε 3-1 της Γρανάδα (Νολίτο 27’, Μπαέτσα 81’, Μπελτράν 85’ – Σουάρεζ 25’). Ενώ, η Χετάφε έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ροντρίγκεζ 75’ – Βιγιαλίμπρε 9’).

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα
Exit mobile version