Serie A – αγωνιστικό: Γκέλες για δύο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Γκέλες για δύο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Η Γιούβε νέο στραβοπάτημα 1-1 με Μπενεβέντο, ήττα σοκ η Αταλάντα 0-2 από την Βερόνα! - Επιβλήθηκε 3-0 της Σασσουόλο εκτός έδρας η Ιντερ 

28.11.2020 | 23:48

Serie A – αγωνιστικό: Στοπ στο Μπενεβέντο για τη Γιούβε, η οποία έμεινε 1-1 με την τοπική ομάδα και πλέον χάνει διαρκώς έδαφος. Ετσι η Μίλαν -και ο τίτλος- απομακρύνεται πολύ πλέον! Μάλιστα η ‘Βέκια Σινιόρα’ είχε προηγηθεί με το Μοράτα και ισοφαρίστηκε πριν την ανάπαυλα. Δεν μπόρεσε, όμως, να αντιδράσει στο β’ μέρος και να βρει το γκολ της νίκης.

Μεγάλη νίκη πήρε η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 3-0 της Σασσουόλο στο «Στάδιο MAPEI». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας. Στο 4’ ο Σάντσες έκανε το 0-1. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Κίρικες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και σημείωσε το 0-2. Στο 60’ ο Γκαλιαρντίνι σφράγισε το σκορ.

Serie A – αγωνιστικό: Γκέλα η Αταλάντα

Νέο στραβοπάτημα για την Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο είχε τον πλήρη έλεγχο και πίεζε. Όμως, η Βερόνα κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 62’ με πέναλτι του Βελόσο. Στο 83’ Ζακάνι έκανε το τελικό 0-2 παρότι η Αταλάντα πίεζε αφόρητα για την ισφφάριση!

Δείτε ακόμη:

Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετ
Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε
Καθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας
Exit mobile version