Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αγνοείται ο άσος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αγνοείται ο άσος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Τσέλσι και Τότεναμ έμειναν στο άχαρο 0-0 και η Αρσεναλ ηττήθηκε μετά από χρόνια από την Γουλβς 1-2 στο "Εμιρεϊτς"

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Λευκή» ισοπαλία στο Λονδρέζικο ντέρμπι. Τσέλσι και Τότεναμ έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «μπλε» να μπαίνουν πιο δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Μάλιστα, στο 11’ ο Βέρνερ σκόραρε αλλά η σημαία είχε σηκωθεί ως οφσάιντ. Συνέχισαν να κάνουν φάσεις και να απειλούν την εστία του Γιορίς. Όμως, η Τότεναμ είχε κλείσει πολύ ωραία τους χώρους και διατήρησε εύκολα το μηδέν στα μετόπισθεν. Ενώ, είχε και εκείνη καλές στιγμές. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε την πρωτοβουλία, ωστόσο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει της ευκαιρίες που έκανε. Από την πλευρά της, η Τότεναμ προσπαθούσε να «χτυπήσει» κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Με την Τότεναμ να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δύο βαθμούς διαφορά από την Τσέλσι.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Σακάτεψε” την Αρσεναλ

Έσπασε παράδοση 41 χρόνων η Γούλβς. Οι «λύκοι» επικράτησαν 2-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Στο 15’ ο Χιμένεθ είχε μία σφοδρή σύγκρουση με τον Νταβίντ Λουίζ και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η Γούλβς έκανε ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 27’ ο Νέτο έκανε το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση από τους γηπεδούχους και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Γκάμπριελ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ. Στο 42’ ο Ποντένσε έκανε το 1-2.

Στο β’ μέρος, η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Έπαιξε επιθετικά, έκανε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η Γούλβς άντεξε στην πίεση και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έτσι, έκανε το πρώτο της διπλό στο «Έμιρεϊτς» μετά το 1979.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σαουθάμπτον ηττήθηκε 2-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μπέντναρεκ 23’, Γουάρντ-Πρόουζ 33’ – Φερνάντες 59’, Καβάνι 74’,93’).

Δείτε ακόμη:

Ξεγύμνωσε τη βασίλισσα 2-1 εκτός έδρας η Αλαβές
Γκέλα η Λίβερπουλ, άνετα η Σίτι πεντάρα στην Μπέρνλι
Στραβοπάτησαν Γιούβε και Αταλάντα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις