Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother βέτο (26/11): Η ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση
LIFESTYLE

Big Brother βέτο (26/11): Η ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Big Brother βέτο (26/11): Τέσσερις είναι προς το παρόν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο "Big Brother". Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το βέτο

Big Brother βέτο (26/11): Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν ξανά τη διαδικασία της ψηφοφορίας από την οποία και προέκυψαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στη συνέχεια ο μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε τη διαδικασία από την οποίο και θα έβγαινε ο νικητής με τη δύναμη του βέτο για αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, όπου και διαγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με ζευγάρια κάλτσες, στον κήπο του σπιτιού. Η ομάδα που θα τα κατάφερνε θα περνούσε στην τελική φάση, εκεί όπου ο καθένας θα διαγωνιζόταν μόνος του για να κερδίσει το βέτο. Η Άννα Μαρία μάλιστα, η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διαδικασία της δοκιμασίας.

Εκείνη που τα κατάφερε ήταν η Σοφία Δανέζη. Με δάκρυα στα μάτια, η Σοφία μπήκε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, φανερά προβληματισμένη για το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το βέτο. Με την Άννα Μαρία να επιθυμεί να βρίσκεται και αυτή τη βδομάδα στη “μάχη” για την παραμονή της στο σπίτι, η Σοφία Δανέζη πήρε τη μεγάλη απόφαση κι έτσι έδωσε το βέτο στον Χρήστο Βαρουξή.

Άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Θέμη και Σοφία – “Ό,τι κάνει το κάνει για τα story”

Επεισοδιακός τσακωμός σημειώθηκε την Πέμπτη ανάμεσα στο Θέμη και τη Σοφία στο σπίτι του Big Brother με αφορμή ένα σχόλιο της τελευταίας πως θα της λείψει το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

“Εντάξει το έγραψες το στοράκι σου (story); Λολ. Δηλαδή πρέπει να πούμε και γι’ αυτή που ό,τι έχει κάνει εδώ μέσα το κάνει για τα story; Καλά εννοείται πως τα κάνει για τα story. Εκείνη αποφάσισε για ένα άτομο που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα, να πετάξει αυτή την ατάκα. Για ποιο λόγο; Μήπως το έκανε για να προσπαθήσει να χαλάσει την εικόνα του Ζακ; Ή τον θεωρεί δυνατό παίκτη; Δεν θα την αφήσω να βγει σωστή ποτέ γιατί είναι ψεύτρα. Προσπαθεί να στοχοποιήσει άτομα που είναι μια χαρά”, σχολίασε ο Θέμης από το δωμάτιο επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους ο Θέμης την κατηγόρησε για διπροσωπία λόγω του ότι η παίκτρια λέει συνέχεια στον Big Brother πως θέλει να φύγει ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει μπροστά σε όλους πως θα πάρει μαζί τη μαξιλαροθήκη της για να θυμάται την εμπειρία της στο σπίτι.

“Πόσες φορές έχεις πει πως θες να φύγεις και δεν φεύγεις; Αφού το έχεις πει και δυο και τρεις φορές και τελικά δεν φεύγεις, τότε γιατί συνεχίζεις;”, είπε ο Θέμης στη Σοφία σε υψηλούς τόνους.  Κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους, ο Θέμης της είπε πως κάνουν πλάκα μεταξύ τους, γιατί γνωρίζονται πλέον. Τότε η Σοφία του απάντησε κατηγορηματικά πως δε γνωρίζονται και ο εκείνος της είπε νευριασμένος “τότε μη μας μιλάς. Φυγέ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις