Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 5 πότε ξεκινάει: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή
LIFESTYLE

Master Chef 5 πότε ξεκινάει: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή

Master Chef 5 πότε ξεκινάει: Η παραγωγή πρόκειται να τηρήσει όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα ασφαλείας και για τον λόγο αυτό οι οντισιόν και οι δοκιμασίες θα διαφέρουν από τις άλλες χρονιές και γι'αυτο θα πραγματοποιηθούν με λίγα άτομα

Master Chef 5 πότε ξεκινάει: Αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι της τηλεόρασης και για τέσσερις συνεχείς σεζόν κρατούσε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Star με τις πιο γευστικές δοκιμασίες. Ο λόγος φυσικά για το MasterChef!

Επειδή όταν μία συνταγή είναι επιτυχημένη δεν αλλάζει, το κανάλι της Κηφισιάς πρόκειται να επαναφέρει το ριάλιτι μαγειρικής σύντομα στη «μικρή οθόνη» με τους ίδιους κριτές: τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα του MasterChef 5, ενώ αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι μάγειρες κάνουν ελέγχους για βεβαιωθούν ότι κανείς από τους υποψηφίους δεν πάσχει από κορονοϊό.

Η παραγωγή πρόκειται να τηρήσει όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα ασφαλείας και για τον λόγο αυτό οι οντισιόν και οι δοκιμασίες θα διαφέρουν από τις άλλες χρονιές και γι’αυτο θα πραγματοποιηθούν με λίγα άτομα.

Σημειώνεται ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των επίδοξων σεφ -και αν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά με την πανδημία του κορονοϊού- θα αποφασιστεί και η ημερομηνία προβολής του νέου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής.

Με βάση τον προγραμματισμό των προηγούμενων χρόνων, αν όλα πάνε καλά το MasterChef 5 θα επιστρέψει στην τηλεόραση στο τέλος του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις