Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς: Κάθε ματς ξεχωριστά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς: Κάθε ματς ξεχωριστά

ΠΑΟΚ - Ζίβκοβιτς: “Τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Αϊντχόβεν - Άλλος αγώνας ήταν στην Τούμπα και περιμένουμε διαφορετικό αγώνα αυτή τη φορά».

ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς: Τους παίχτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Αϊντχόβεν. Ο Σέρβος κίπερ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς και τόνισε πως η ομάδα είναι προσηλωμένη στον στόχο της και θα μπει στο παιχνίδι για τη νίκη. Ακόμα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, αναφέροντας πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει «διαβάσει» κατάλληλα τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Αρχικά δήλωσε: «Από την αρχή της σεζόν βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι έχουμε πει. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του στιγμές στον αγωνιστικό χώρο. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στον αντίπαλο και εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παίξαμε ήδη μια φορά απέναντι τους, αλλά όπως είπα και πριν κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Άλλος αγώνας ήταν στην Τούμπα και περιμένουμε διαφορετικό αγώνα αυτή τη φορά».

ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς: Αργεί το τέλος

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ζίβκοβιτς υπογράμμισε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό που πρέπει να κάνουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Το τέλος των αγώνων στον όμιλο είναι μακριά ακόμα, κοιτάμε μόνο τον αγώνα με την Αϊντχόβεν. Εμείς συγκεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, είτε μιλάμε για αγώνα πρωταθλήματος, είτε για αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ».

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις