Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (24/11): Ποιος ή ποια δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (24/11): Ποιος ή ποια δεν θα τα καταφέρει

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (24/11): Ανδρική υπόθεση και η σημερινή δοκιμασία

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (24/11): Μετά την αποχώρηση του Εμμάνουελ στο επεισόδιο της Δευτέρας, ακόμα μια ανδρική αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί στο GNTM 3 της Τρίτης. Στη σημερινή δοκιμασία οι εννέα εναπομείναντες παίκτες θα κληθούν να ποζάρουν, φορώντας μια στολή κατάδυσης για να διαφημίσουν ρολόγια, ενώ θα διαλέξουν μόνοι τους τη λήψη που θα φτάσει στα χέρια των κριτών.

Σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης, “γύπας”, κατά κόσμων.

Δυσκολεύτηκαν τα μοντέλα στη φωτογράφιση με τα ξυλοπόδαρα

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν σιγά σιγά τα μοντέλα του GNTM 3, τα οποία είχαν μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία φωτογράφισης στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/11). Συγκεκριμένα, το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά στην κυριολεξία, καθώς οι παίκτες και οι παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων του Star φωτογραφήθηκαν επάνω σε ξυλοπόδαρα, σχηματίζοντας γράμματα του αλφαβήτου. Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε ζευγάρια από την Παρασκευή, η οποία είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία, οπότε είχε avantage και disavantage. Η παίκτρια, μάλιστα, επέλεξε ποιο γράμμα θα είχε ο καθένας, ενώ δυσκολέψει τους κάποιους συμπαίκτες της, δίνοντάς τους λιγότερο χρόνο προετοιμασίας.

Κάποια ζευγάρια κατάφεραν να συνεργαστούν άψογα και να έχουν μία καλή λήψη, ενώ άλλα δεν μπόρεσαν να συγχρονιστούν και είχαν μέτρια επίδοση. Ένα από τα ζευγάρια που “τα άκουσε” στο set, ήταν ο Ηρακλής και ο Ανδρέας, οι οποίοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι πολύ extreme, με τη Ζενεβιέβ και τον Σκουλό να τους κάνουν παρατήρηση.

Ανατροπή με την καλύτερη φωτογραφία

Το φωτογραφικό αποτέλεσμα του κάθε ζευγαριού που έφτασε στο πλατό ήταν αρκετά ικανοποιητικό, κάτι που φάνηκε και από τη δυσκολία των κριτών να επιλέξουν την καλύτερη φωτογραφία. Για τον λόγο αυτό, η κριτική επιτροπή έβαλε τα μοντέλα να ψηφίσουν ανάμεσα στο καρέ των Αιμιλιάνο – Δημοσθένη και Έντουαρντ – Ξένιας και να αποφασίσουν ποιος πρέπει να πάρει το avantage στην επόμενη δοκιμασία. Προς έκπληξη αρκετών, ο Δημοσθένης ήταν ο παίκτης που βγήκε πρώτος.

Στον αντίποδα, ένα ήταν το ζευγάρι με την πιο αδύναμη προσπάθεια με διαφορά από τους υπολοίπους και αυτό ήταν ο Εμμάνουελ και η Μαριαγάπη. Τα μοντέλα δεν κατάφεραν να σχηματίσουν το γράμμα “Υ”, ενώ ο παίκτης προσπάθησε να βοηθήσει την συμπαίκτριά του να ισορροπήσει, κάτι που του στοίχισε, αφού η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι εκείνος είναι που αποχωρεί οριστικά από το GNTM 3. Υπενθυμίζεται, ότι ο Εμμάνουελ αποχώρησε για δεύτερη φορά, καθώς ήταν ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που επέστρεψαν στο GNTM 3 πριν από μερικές μέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις